Zoeken
Nelaton katheter Ch 16, 50 stuks
Artikel nr: 710111-16
Merk: DCT

Nelaton katheter Ch 16, 50 stuks

€ 24,14 € 19,95
Nelaton katheter Ch 16, 50 stuks
Nelaton katheter Ch 16, 50 stuks
€ 24,14 € 19,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: DCT
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 710111-16
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De DCT Nelaton katheter Ch 16, verpakt per 50 stuks, is een steriele medische katheter ontworpen voor eenmalig gebruik. Met een lengte van 40 cm en kleurcodering voor gemakkelijke identificatie, zijn deze katheters verpakt in individuele blisters binnen een stapelbare doos voor efficiënte opslag. Geproduceerd volgens GMP-richtlijnen, bieden ze een betrouwbare en hygiënische oplossing voor patiëntenzorg.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
DCT
Referentienummer
F5 1306
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De DCT Nelaton katheter Ch 16 is specifiek ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van medische professionals en patiënten. Verpakt in een hoeveelheid van 50 stuks, biedt elke katheter een steriele en veilige optie voor urinewegprocedures. De katheters zijn zorgvuldig verpakt in individuele blisters en georganiseerd in een gemakkelijk stapelbare doos, wat bijdraagt aan een verbeterde opslag en toegankelijkheid in elke medische omgeving.

Kenmerken en Voordelen

  • Steriele Verpakking: Garandeert de hygiëne en veiligheid van elke katheter, essentieel voor het voorkomen van infecties.
  • Gemakkelijk te Identificeren: Dankzij de kleurcodering zijn de katheters eenvoudig te onderscheiden, wat de efficiëntie tijdens medische procedures verhoogt.
  • Geoptimaliseerde Opslag: De katheters zijn verpakt in een onderverdeelde en gelabelde stapelbare kartonnen doos, wat een geordende en toegankelijke opslag bevordert.
  • GMP-Guidelines: De productie van de katheters volgt de Good Manufacturing Practice (GMP) richtlijnen, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verzekert.

Technische Specificaties

Elke DCT Nelaton katheter heeft een lengte van 40 cm en een maat van Ch 16, wat hem geschikt maakt voor een breed scala aan patiënten. De katheters zijn individueel verpakt in steriele blisters om kruisbesmetting te voorkomen en zijn direct klaar voor gebruik.

Gebruiksinstructies

Open de steriele blisterverpakking en gebruik de katheter volgens de medische procedure of voorschrift. Na gebruik dient de katheter op de juiste wijze te worden weggegooid om hygiëne en veiligheid te waarborgen.

Ideaal voor Ziekenhuizen en Klinieken

De DCT Nelaton katheter Ch 16 is een onmisbaar hulpmiddel in ziekenhuizen, klinieken, en andere gezondheidszorginstellingen. Met zijn steriele verpakking, gemakkelijke identificatie en efficiënte opslagopties, biedt deze katheter een betrouwbare oplossing voor patiëntenzorg en urinewegmanagement.

Recent bekeken