Zoeken
Nelaton katheter Ch 14, 50 stuks
Artikel nr: 710111-14
Merk: DCT

Nelaton katheter Ch 14, 50 stuks

€ 24,14 € 19,95
Nelaton katheter Ch 14, 50 stuks
Nelaton katheter Ch 14, 50 stuks
€ 24,14 € 19,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: DCT
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 710111-14
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De DCT Nelaton katheter Ch 14, verpakt per 50 stuks, biedt een optimale oplossing voor veilige en hygiënische katheterisatie. Deze katheters, speciaal ontworpen voor medisch personeel, zijn verpakt in steriele blisters en voorzien van een kleurcoderingssysteem voor eenvoudige maatidentificatie. Geschikt voor een breed scala aan patiënten, waarborgen ze een hoge mate van steriliteit en gebruiksgemak.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
DCT
Referentienummer
F5 1305
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De DCT Nelaton katheters Ch 14 zijn ontwikkeld met het oog op betrouwbaarheid en hygiëne, essentieel voor elke medische praktijk. Deze katheters combineren kwaliteit en functionaliteit om zorgprofessionals te ondersteunen bij katheterisatieprocedures.

Optimale Opslag en Gegarandeerde Steriliteit

Elke katheter is individueel verpakt in een steriele blister en opgeslagen in een stapelbare doos. Dit verpakkingssysteem is niet alleen gericht op het behouden van steriliteit maar ook op het vereenvoudigen van opslag en organisatie in medische instellingen.

Kleurcodering voor Snelle Maatidentificatie

De unieke kleurcodering van de DCT Nelaton katheters vergemakkelijkt de identificatie van de Ch 14 maat, wat het selectieproces tijdens klinische procedures versnelt en de kans op vergissingen vermindert.

De Betekenis van Charrière (CH)

De diameter van deze katheters wordt uitgedrukt in Charrière (Ch), waarbij 1 Ch overeenkomt met ⅓ mm. Ch 14 staat gelijk aan een diameter van ongeveer 4,7 mm, geschikt voor situaties waarin een specifieke maat nodig is, zoals bepaald door medisch personeel.

Kenmerken en Voordelen van een Nelaton katheter

De Nelaton katheter, bekend om zijn rechte vorm en afgeronde tip, biedt een veilige en comfortabele oplossing voor het ledigen van de blaas. Deze katheters zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en minimaliseren het risico op urethrale schade.

Steriliteit en Veiligheid

Met een lengte van 40 cm en een steriele verpakking, bieden deze katheters flexibiliteit voor diverse patiëntgroepen. Vervaardigd volgens GMP-richtlijnen, garanderen ze de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

Voordelen en Eigenschappen

  • Steriel verpakt per 50 stuks voor eenmalig gebruik
  • Stapelbare en duidelijk gelabelde verpakking voor efficiënte opslag
  • Kleurcodering voor gemakkelijke maatidentificatie
  • Vervaardigd volgens GMP-richtlijnen voor optimale kwaliteit en veiligheid
  • 40 cm lengte, veelzijdig voor verschillende toepassingen
  • Ch 14 diameter voor specifieke medische vereisten
Recent bekeken