Zoeken
Welch Allyn Macroview LED Otoscoop met tafellader
Artikel nr: 0128002
Merk: KaWe

Welch Allyn Macroview LED Otoscoop met tafellader

€ 836,84 € 691,60
Welch Allyn Macroview LED Otoscoop met tafellader
Welch Allyn Macroview LED Otoscoop met tafellader
€ 836,84 € 691,60
Voeg toe aan bestellijst
Merk: KaWe
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
 • Uw specialist met +120 jaar ervaring
 • Altijd scherp geprijst
 • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0128002
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Welch Allyn Macroview LED Otoscoop set is een geavanceerd, gebruiksvriendelijk medisch instrument, ontworpen om een uitgebreid en gedetailleerd zicht op het oor te bieden. Deze set, ideaal voor zowel specialisten als algemene artsen, verbetert de efficiëntie en nauwkeurigheid van ooronderzoeken en is uitgerust met een oplaadbaar handvat voor maximale betrouwbaarheid en mobiliteit.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
KaWe
Referentienummer
25272-MSL
Kleur
Zilver
Verpakkingstype
Doos
Toepassing
Diagnostisch
Geschiktheid
Herbruikbaar, Professioneel
Uitvoering
Oplaadbaar
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

De nieuwe Welch Allyn MacroView LED Otoscoop zal de wijze waarop u het trommelvlies zal beoordelen voorgoed veranderen.

De Welch Allyn Macroview LED Otoscoop set is een hoogwaardige keuze voor medische professionals die een gedetailleerde inspectie van het oorkanaal en trommelvlies vereisen. Dit instrument is speciaal ontworpen om de diagnostische nauwkeurigheid te vergroten en het comfort van de patiënt tijdens otoscopische onderzoeken te verbeteren.

 • Vergroot Zicht: De Macroview LED otoscoop biedt een vergroot, helder beeld van het oorkanaal en trommelvlies, wat essentieel is voor een nauwkeurige diagnose van ooraandoeningen. Tot 5 x vergroting.
 • Oplaadbaar handvat: Het handvat werkt op een Li-Ion accu, waardoor het zowel betrouwbaar als draagbaar is, perfect voor gebruik in verschillende klinische settings. De Accu kan op elk moment opgeladen worden zonder dat dit af gaat van de levensduur!
 • Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De otoscoop is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, met een comfortabele grip en intuïtieve bediening.
 • Duurzame Constructie: Gemaakt met hoogwaardige materialen, is deze otoscoop set bestand tegen de eisen van dagelijks gebruik in een drukke medische omgeving. De LED lamp hoeft nooit vervangen te worden.
 • Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor gebruik bij patiënten van alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen, waardoor het een veelzijdige tool is voor verschillende medische specialismen.

Gebruiksaanwijzing: Plaats een geschikt speculum op de otoscoop. Activeer het licht door het batterijhandvat in te schakelen. Voer het ooronderzoek uit door het speculum zorgvuldig in de gehoorgang te plaatsen. Na gebruik, reinig de otoscoop en het speculum volgens de aanbevolen hygiëneprotocollen.

De Welch Allyn Macroview LED Otoscoop set is een uitstekende investering voor medische professionals die een hoogwaardig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk instrument voor otoscopische onderzoeken zoeken.

Inclusief:

 • Macroview LED otoscoopkop
 • Oplaadbaar handvat met keelverlichting
 • Compacte tafellader met EU stekker (220V)
 • 4 herbruikbare oortrechters (otoscooptips)
 • Etui
Recent bekeken