Zoeken
ACON Flowflex Sneltest Covid-19 Antigeen Thuistest, per stuk
Artikel nr: 081355

ACON Flowflex Sneltest Covid-19 Antigeen Thuistest, per stuk

€ 3,57 € 2,95
ACON Flowflex Sneltest Covid-19 Antigeen Thuistest, per stuk
ACON Flowflex Sneltest Covid-19 Antigeen Thuistest, per stuk
€ 3,57 € 2,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 081355
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De ACON Flowflex Sneltest Covid-19 Antigeen Thuistest is een gebruiksvriendelijke, betrouwbare zelftest voor de detectie van het coronavirus. Deze sneltest biedt snelle resultaten in slechts 15 minuten, waardoor individuen gemakkelijk en snel hun COVID-19-status kunnen bepalen vanuit het comfort van hun eigen huis.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
A-Kwaliteit
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De ACON Flowflex Sneltest is een cruciaal instrument in de strijd tegen de COVID-19-pandemie, waarmee individuen op een snelle en betrouwbare manier kunnen nagaan of ze besmet zijn met het coronavirus. Deze thuistest is ontworpen voor eenvoudig gebruik, waardoor iedereen zonder medische achtergrond in staat is om de test zelfstandig uit te voeren.

Kenmerken en Voordelen

  • Snel en Accuraat: Biedt resultaten binnen 15 minuten, met een hoge nauwkeurigheid in de detectie van het SARS-CoV-2 antigeen.
  • Eenvoudig in Gebruik: De testkit bevat alle benodigdheden voor eenmalig gebruik, inclusief duidelijke instructies voor zelfafname en interpretatie van de resultaten.
  • Zelfstandig Thuis Testen: Ontworpen voor individueel gebruik thuis, zonder de noodzaak voor professionele medische bijstand.
  • Breed Inzetbaar: Geschikt voor iedereen die zijn COVID-19-status wil kennen, of het nu gaat om symptoomcontrole, voorafgaand aan evenementen, of na blootstelling aan een besmet persoon.

Gebruiksinstructies

De testprocedure is eenvoudig en rechttoe rechtaan. Volg de meegeleverde instructies zorgvuldig om een wattenstaafje correct in de neus aan te brengen, het monster te verwerken met de bijgeleverde reagens, en vervolgens het resultaat af te lezen. Alle stappen zijn duidelijk beschreven om gebruikers te ondersteunen bij het correct uitvoeren van de test.

Toepassingen

De ACON Flowflex Sneltest is ideaal voor iedereen die snel inzicht wil krijgen in hun COVID-19-status, waaronder individuen die symptomen ervaren, degenen die recentelijk zijn blootgesteld aan een besmet persoon, of personen die deel willen nemen aan bijeenkomsten met een hoger risico op overdracht.

Recent bekeken