Zoeken
Collin agraventang 13 cm RVS
Artikel nr: 0264011

Collin agraventang 13 cm RVS

€ 15,40 € 12,73
Collin agraventang 13 cm RVS
Collin agraventang 13 cm RVS
€ 15,40 € 12,73
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0264011
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Collin Agravetang van 13 cm, vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal (RVS), is het ultieme instrument voor het efficiënt verwijderen van huidnietjes na chirurgische procedures. Ontworpen voor duurzaamheid en slijtvastheid, biedt deze tang een betrouwbare oplossing voor medische professionals. Dankzij de mogelijkheid tot sterilisatie in de autoclaaf of ultrasoon, verzekert de Collin Agravetang hygiëne en veiligheid in elke medische setting.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B000215.13
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
13 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Chirurgisch
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

De Collin Agravetang, met een lengte van 13 cm, is een essentieel instrument voor chirurgen, verpleegkundigen en andere medische professionals betrokken bij postoperatieve zorg. Dit speciaal ontworpen instrument maakt het verwijderen van huidnietjes snel, pijnloos en efficiënt, waardoor het herstelproces voor de patiënt wordt versneld en het risico op infectie wordt geminimaliseerd.

Producteigenschappen:

  • Materiaal: Gemaakt van premium roestvrij staal, staat deze agravetang garant voor uitmuntende duurzaamheid en weerstand tegen corrosie en slijtage.
  • Lengte: Met een optimale lengte van 13 cm biedt het instrument gemakkelijke hantering en precisie bij het verwijderen van huidnietjes.
  • Sterilisatie: Geschikt voor reiniging in zowel de autoclaaf als ultrasoon, waardoor het instrument na elke procedure eenvoudig te steriliseren is voor hergebruik.
  • Veelzijdigheid: De tang is ontworpen voor gebruik in diverse medische disciplines, waaronder algemene chirurgie, dermatologie en spoedeisende hulp.

De Collin Agravetang 13 cm RVS is niet alleen een bewijs van vakmanschap in medische instrumentatie maar ook een garantie voor veilige en effectieve zorg na de operatie. Het instrument is intuïtief in gebruik, waardoor medisch personeel met vertrouwen en precisie kan werken, wat essentieel is voor het welzijn van de patiënt.

Recent bekeken