Zoeken
New Emivac hand- voetafzuigpomp voor noodgevallen
Artikel nr: 0268007
Merk: CA-MI

New Emivac hand- voetafzuigpomp voor noodgevallen

€ 181,38 € 149,90
New Emivac hand- voetafzuigpomp voor noodgevallen
New Emivac hand- voetafzuigpomp voor noodgevallen
€ 181,38 € 149,90
Voeg toe aan bestellijst
Merk: CA-MI
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0268007
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De New Emivac afzuigpomp is een compact en efficiënt medisch hulpmiddel, ontworpen voor het afzuigen van lichaamsvloeistoffen bij patiënten in ziekenhuizen, klinieken en thuiszorginstellingen. Dit apparaat biedt een betrouwbare oplossing voor medische professionals en zorgverleners, met een gebruiksvriendelijk ontwerp en de flexibiliteit om aan diverse zorgbehoeften te voldoen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
CA-MI
Referentienummer
310300
Kleur
Rood
Materiaal
Kunststof
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Therapeutisch
Geschiktheid
Herbruikbaar
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Apparatuur en machines
Productomschrijving

De New Emivac afzuigpomp vertegenwoordigt de nieuwste technologie in medische afzuigapparatuur, gecombineerd met gebruiksgemak en functionaliteit. Dit apparaat is speciaal ontwikkeld om zorgverleners te ondersteunen bij het efficiënt en veilig afzuigen van lichaamsvloeistoffen zoals sputum, pus, bloed en andere vloeistoffen die tijdens medische procedures kunnen vrijkomen. Het compacte ontwerp maakt de New Emivac ideaal voor gebruik in verschillende omgevingen, waaronder ziekenhuizen, klinieken, en thuiszorg, terwijl de robuuste bouw zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn.

Belangrijkste voordelen en functies:

  • Efficiënte Afzuiging: Zorgt voor snelle en effectieve verwijdering van lichaamsvloeistoffen, wat essentieel is voor patiëntenzorg en -comfort.
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudige bediening met minimale training nodig, ideaal voor alle zorgverleners.
  • Veelzijdig en Draagbaar: Geschikt voor gebruik in diverse medische omgevingen dankzij het lichtgewicht en compacte ontwerp.
  • Veiligheid en Hygiëne: Voorzien van veiligheidsmechanismen om kruisbesmetting te voorkomen en het gemakkelijk schoon te houden.
  • Duurzaamheid: Gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij frequent gebruik in veeleisende zorgomgevingen.

De New Emivac afzuigpomp is eenvoudig in gebruik: sluit de afzuigbuis aan, kies de gewenste zuigkracht, en begin met het afzuigproces. De pomp is ontworpen voor zowel intermitterend als continu gebruik, afhankelijk van de behoeften van de patiënt. Na gebruik is het apparaat gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, wat bijdraagt aan een lange levensduur en optimale hygiëne.

Recent bekeken