Zoeken
Ca-Mi Bacteriefilter voor Emivac, Aspiret, en Askir
Artikel nr: 0268015
Merk: CA-MI

Ca-Mi Bacteriefilter voor Emivac, Aspiret, en Askir

€ 13,19 € 10,90
Ca-Mi Bacteriefilter voor Emivac, Aspiret, en Askir
Ca-Mi Bacteriefilter voor Emivac, Aspiret, en Askir
€ 13,19 € 10,90
Voeg toe aan bestellijst
Merk: CA-MI
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0268015
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Het Ca-Mi Bacteriefilter is een essentieel onderdeel voor Emivac, Aspiret, en Askir afzuigapparaten, inclusief de New Askir en New Aspiret modellen. Dit antibacteriële filter met een diameter van Ø64 en een 8 mm connector zorgt voor een veilige en hygiënische werking door bacteriën effectief te filteren, essentieel voor medische toepassingen en patiëntenzorg.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
CA-MI
Referentienummer
SP 0046 / M03.1.003
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De Ca-Mi Bacteriefilter is speciaal ontworpen voor gebruik in Emivac, Aspiret, en Askir medische afzuigapparaten, waaronder de New Askir en New Aspiret modellen. Dit hoogwaardige antibacteriële filter biedt een betrouwbare bescherming tegen bacteriële contaminatie, essentieel voor het handhaven van een steriele omgeving in medische instellingen. De filter heeft een afmeting van Ø64 en is voorzien van een 8 mm connector voor een eenvoudige en snelle installatie.

Belangrijke Kenmerken

  • Antibacteriële Bescherming: Helpt bij het voorkomen van de verspreiding van bacteriën, waardoor een veilige omgeving voor patiënten en medisch personeel wordt gewaarborgd.
  • Compatibiliteit: Ontworpen voor perfecte compatibiliteit met Emivac, Aspiret, en Askir afzuigapparaten, inclusief de New Askir en New Aspiret modellen.
  • Gemakkelijke Installatie: Met een 8 mm connector voor een snelle en eenvoudige aansluiting, zonder de noodzaak voor extra gereedschap.
  • Efficiënte Filtratie: Zorgt voor een hoge mate van filtratie, waardoor de efficiëntie van het afzuigapparaat wordt verhoogd en de levensduur van het apparaat wordt verlengd.

Toepassing en Gebruik

Vervang het bacteriefilter regelmatig om optimale prestaties en hygiënische werking van uw afzuigapparaat te garanderen. Controleer de specificaties van uw apparaat om de compatibiliteit met dit filter te bevestigen. Volg de instructies van de fabrikant voor het correct vervangen van het filter.

Onderhoud en Vervanging

Het is belangrijk om het bacteriefilter volgens de aanbevolen intervallen te vervangen om de effectiviteit te behouden. Bewaar reservefilters op een droge, schone plaats om ze in optimale conditie te houden totdat ze nodig zijn.

Recent bekeken