Zoeken
Sterilisatietape Heteluchtindicator, 19mm
Artikel nr: 0610593
Merk: Servoprax

Sterilisatietape Heteluchtindicator, 19mm

€ 24,14 € 19,95
Sterilisatietape Heteluchtindicator, 19mm
Sterilisatietape Heteluchtindicator, 19mm
€ 24,14 € 19,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Servoprax
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
 • Uw specialist met +120 jaar ervaring
 • Altijd scherp geprijst
 • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610593
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Sterilisatietape met hetelucht indicatoris een speciale tape die gebruikt wordt om de steriliteit van medische instrumenten en materialen te waarborgen na hete lucht sterilisatieprocessen. Deze tape verandert van kleur wanneer deze aan de juiste omstandigheden wordt blootgesteld, wat aangeeft dat het item effectief is gesteriliseerd. Het is essentieel in ziekenhuizen, tandartspraktijken, laboratoria en andere medische omgevingen om te verzekeren dat instrumenten veilig zijn voor gebruik op patiënten.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Servoprax
Referentienummer
H7 204
Kleur
Wit
Materiaal
Papier
Verpakkingstype
Stuk
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik, Professioneel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

Sterilisatietape met hete lucht indicator is cruciaal voor desinfectiecontrole in de gezondheidszorg. De tape wordt gebruikt om sterilisatiezakjes van de autoclaaf/laminaatrollen te dichten.

 • Kleurverandering als indicator: De tape is ontworpen om van kleur te veranderen bij blootstelling aan de specifieke temperaturen en vochtigheid van hetelucht sterilisatieprocessen, niet geschikt voor in de autoclaaf, alleen de hete lucht sterilisator.
 • Veiligheid en zekerheid: Helpt bij het garanderen dat medische instrumenten en materialen de vereiste sterilisatieprocessen hebben ondergaan.
 • Gebruiksvriendelijk: Makkelijk aan te brengen op verpakkingsmateriaal van medische instrumenten en duidelijk zichtbaar na het sterilisatieproces.
 • Brede toepasbaarheid: Geschikt voor gebruik in ziekenhuizen, tandartspraktijken, chirurgische centra, laboratoria, en andere instellingen waar sterilisatie essentieel is.
 • Sterilisatiebeheer: Belangrijk onderdeel van sterilisatiebeheersystemen, waarbij het bijdraagt aan de naleving van gezondheids- en veiligheidsnormen.

Gebruiksinstructies:

 1. Breng de sterilisatietape aan op de verpakking van het te steriliseren item.
 2. Plaats het item in de hete lucht sterilisator en voer het sterilisatieproces uit.
 3. Controleer na het sterilisatieproces of de kleur van de tape is veranderd, wat duidt op een succesvolle sterilisatie.
 4. Bewaar de gesteriliseerde items met de gecontroleerde tape tot gebruik.

Sterilisatietape met stoomindicator is een eenvoudige, maar essentiële tool voor professionals in de gezondheidszorg om de veiligheid en effectiviteit van hun sterilisatiepraktijken te waarborgen.
De sterilisatietape is 19 mm breed en 50 meter lang.

Recent bekeken