Zoeken
Williger scherpe lepels dubbel 2/3
Artikel nr: 265200-23

Williger scherpe lepels dubbel 2/3

€ 21,77 € 17,99
Williger scherpe lepels dubbel 2/3
Williger scherpe lepels dubbel 2/3
€ 21,77 € 17,99
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 265200-23
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Williger Scherpe Lepel Dubbel 2/3 is een veelzijdig chirurgisch instrument, ontworpen voor gebruik in diverse medische procedures waarbij precisie en controle cruciaal zijn. Dit instrument is uniek vanwege zijn dubbele uiteinden, elk met een ander formaat scherpe lepel, wat het een flexibele tool maakt in de handen van een chirurg of medische professional.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B001648.13
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Chirurgisch
Geschiktheid
Steriliseerbaar
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Omschrijving

De Williger scherpe lepel dubbel 2/3 vertegenwoordigt de perfecte balans tussen functionaliteit en precisie in chirurgische instrumentatie. Dit dubbelzijdige instrument is speciaal ontworpen om aan de behoeften van medische professionals te voldoen in verschillende chirurgische omgevingen.

Neem nauwkeurige biopten, snijdt wratten of ongewenste huidflapjes weg met de Williger Scherpe lepels dubbel 2/3. Ze bieden veelzijdigheid door de verschillende maten aan elke kant. 

  • Dubbelzijdige Ontwerp: Met twee verschillende maten lepels (maat 2 en 3) aan elk uiteinde, biedt dit instrument meer veelzijdigheid en functionaliteit.
  • Scherpe Lepels: Beide uiteinden zijn voorzien van scherpe lepels, ideaal voor het nauwkeurig schrapen, verwijderen of verzamelen van weefsel of andere materialen tijdens chirurgische ingrepen.
  • Hoogwaardig Materiaal: Vervaardigd uit roestvrij staal van medische kwaliteit, wat zorgt voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur van het instrument.
  • Ergonomisch Handvat: Ontworpen voor comfort en controle, zodat chirurgen nauwkeurige bewegingen kunnen uitvoeren met minimale inspanning.
  • Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor een reeks chirurgische procedures, waaronder orthopedische, podologische en algemene chirurgie.
  • Gemakkelijk te Steriliseren: Kan efficiënt worden gesteriliseerd, wat cruciaal is voor het behouden van hygiëne en veiligheid in medische omgevingen.
  • Precisie-Instrument: Biedt chirurgen de nauwkeurigheid die nodig is voor delicate en complexe chirurgische taken.

De Williger Scherpe Lepel Dubbel 2/3 is een essentieel instrument voor chirurgen en medische professionals die behoefte hebben aan een precieze, betrouwbare en veelzijdige tool voor hun chirurgische behoeften.

Recent bekeken