Zoeken
Irisschaar spits/spits gebogen 9 cm
Artikel nr: 0265178

Irisschaar spits/spits gebogen 9 cm

€ 8,74 € 7,22
Irisschaar spits/spits gebogen 9 cm
Irisschaar spits/spits gebogen 9 cm
€ 8,74 € 7,22
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0265178
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Irisschaar spits/spits Gebogen 9 cm, vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, is een onmisbaar instrument voor professionals in de medische sector die precisie hoog in het vaandel dragen. Met zijn compacte ontwerp en scherpe, gebogen punten, staat deze schaar garant voor fijn en nauwkeurig snijwerk in kleine of moeilijk bereikbare plaatsen, ideaal voor disciplines zoals oogheelkunde en dermatologie.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B000783.09
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
9 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Chirurgisch
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Omschrijving

Irisschaar Gebogen 9 cm is een professionele schaar welke functionaliteit met precisie combineert. Dit is essentieel voor een breed scala aan medische toepassingen. Het unieke gebogen ontwerp en de scherpe punten maken het een favoriet onder medische professionals voor nauwkeurig en gedetailleerd snijwerk.

  • Gebogen Ontwerp met Scherpe Punten: De speciaal ontworpen gebogen vorm en scherpe punten bieden uitzonderlijke nauwkeurigheid, essentieel voor het werken in kleine of moeilijk bereikbare gebieden. Deze kenmerken maken de schaar ideaal voor precisiewerk, waarbij elke snede telt.
  • Hoogwaardig Roestvrij Staal: Gefabriceerd uit poliklinische kwaliteit roestvrij staal, biedt de irisschaar zowel duurzaamheid als betrouwbaarheid. Dit materiaal zorgt voor een lange levensduur en behoudt zijn scherpte, zelfs na herhaaldelijk gebruik en sterilisatie.
  • Compacte Afmeting: Met een lengte van slechts 9 cm, combineert deze schaar handzaamheid met functionaliteit, waardoor het een essentieel instrument is voor fijn en precies werk. De compacte afmeting zorgt voor een uitstekende grip en controle, essentieel voor delicate procedures.
  • Eenvoudig te Reinigen: De irisschaar is geschikt voor reiniging via ultrasone reinigers of autoclaven, wat het sterilisatieproces vergemakkelijkt en efficiënt maakt. Dit is cruciaal voor het handhaven van de hygiënestandaarden in medische omgevingen.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze schaar is niet alleen beperkt tot een specialisme maar is breed inzetbaar binnen verschillende medische disciplines. Of het nu gaat om oogheelkunde, dermatologie, of kleine chirurgische ingrepen, de irisschaar levert consistent hoge prestaties.

Toepassing en Onderhoud: Deze irisschaar is ontworpen voor langdurig en frequent gebruik, waarbij het belangrijk is om de schaar goed te onderhouden. Regelmatige reiniging en sterilisatie zijn essentieel om de functionaliteit en hygiëne te waarborgen. De robuustheid en eenvoudige onderhoudsprocedures maken het een waardevolle toevoeging aan elke medische praktijk.

Recent bekeken