Zoeken
Day oor/cerumenhaakje, fig 2 (Medium) 14 cm RVS
Artikel nr: 0265295

Day oor/cerumenhaakje, fig 2 (Medium) 14 cm RVS

€ 14,60 € 12,07
Day oor/cerumenhaakje, fig 2 (Medium) 14 cm RVS
Day oor/cerumenhaakje, fig 2 (Medium) 14 cm RVS
€ 14,60 € 12,07
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0265295
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Het Day Oor/Cerumenhaakje is een essentieel instrument voor de effectieve verwijdering van cerumen (oorsmeer) en andere resten uit het oor. Beschikbaar in drie verschillende maten - S (3 mm), M (4 mm) en L (5 mm) - om aan de specifieke behoeften van elke gebruiker te voldoen. Vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal en voorzien van een smal handvat van 14 cm, combineert dit haakje precisie met gebruiksgemak, waardoor het een onmisbaar gereedschap is voor medische professionals.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B000257.14
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
14 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Therapeutisch
Probleem
Oorklachten
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Maat
M
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

Het Day Oor/Cerumenhaakje, fig 2 (medium) 14 cm RVS, vertegenwoordigt de perfecte balans tussen functionaliteit en ontwerp, specifiek ontworpen om medische professionals te assisteren bij het veilig en efficiënt verwijderen van oorsmeer en andere oorresten. Dit instrument, beschikbaar in drie maten, S (3 mm), M (4 mm) en L (5 mm), stelt gebruikers in staat om met uiterste precisie te werken, aangepast aan de individuele behoeften van de patiënt.

Producteigenschappen:

  • Diverse Maten: Met haakjes beschikbaar in 3 mm, 4 mm en 5 mm, biedt het Day Cerumenhaakje flexibiliteit in gebruik, geschikt voor een breed scala aan patiënten.
  • Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, verzekert dit instrument langdurige duurzaamheid en is het bestand tegen herhaalde sterilisatieprocessen.
  • Ergonomisch Ontwerp: Het smalle handvat van 14 cm biedt een comfortabele grip en superieure controle tijdens het verwijderen van cerumen, waardoor de kans op ongemak of letsel voor de patiënt wordt geminimaliseerd.
  • Veelzijdigheid: Het Day Oor/Cerumenhaakje is niet alleen ideaal voor het verwijderen van oorsmeer, maar ook voor het zorgvuldig extraheren van andere kleine resten uit het oor.

Dit precisie-instrument is een waardevolle toevoeging aan de uitrusting van elke KNO-arts, huisarts of medische professional die regelmatig ooronderzoeken en -behandelingen uitvoert. De combinatie van verschillende maten en het duurzame ontwerp maakt het Day Oor/Cerumenhaakje tot een veelzijdige en betrouwbare keuze voor het handhaven van oorhygiëne en gezondheid.

Recent bekeken