Zoeken
Welch Allyn BP Port Fitting 2-Tube, Locking, 10 stuks
Artikel nr: 0110092

Welch Allyn BP Port Fitting 2-Tube, Locking, 10 stuks

€ 42,43 € 35,07
Welch Allyn BP Port Fitting 2-Tube, Locking, 10 stuks
Welch Allyn BP Port Fitting 2-Tube, Locking, 10 stuks
€ 42,43 € 35,07
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0110092
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Welch Allyn BP Port Fitting 2-Tube, Locking is een set van 10 stuks die speciaal is ontworpen voor gebruik met bloeddrukmanchetten en monitoringapparatuur. Deze fittingen zorgen voor een veilige en betrouwbare verbinding tussen de manchet en de bloeddrukmonitor, en zijn voorzien van een vergrendelingsmechanisme om losraken te voorkomen. Geschikt voor medische professionals die streven naar nauwkeurige en consistente bloeddrukmetingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Welch Allyn
Referentienummer
2-MQ
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De Welch Allyn BP Port Fitting 2-Tube, Locking is een cruciale component voor elke medische setting waar bloeddrukmetingen frequent worden uitgevoerd. Deze set van 10 stuks biedt een robuuste oplossing voor het aansluiten van bloeddrukmanchetten op meetapparatuur, waarbij de integriteit van de verbinding essentieel is voor het verkrijgen van accurate meetresultaten. Het unieke vergrendelingsmechanisme verzekert dat de verbinding tijdens de meting niet losraakt, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid van elke meting.

Kenmerken en Voordelen

  • Veilige Verbinding: Het vergrendelingsmechanisme zorgt ervoor dat de fitting stevig op zijn plaats blijft tijdens het gebruik, wat essentieel is voor het voorkomen van meetfouten veroorzaakt door een losse verbinding.
  • Compatibiliteit: Ontworpen voor gebruik met een breed scala aan bloeddrukmanchetten en monitors, waardoor deze fittingen veelzijdig en breed inzetbaar zijn in verschillende medische omgevingen.
  • Gemakkelijk te Gebruiken: De fittingen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie, waardoor medisch personeel snel en efficiënt apparatuur kan aansluiten en configureren.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen het regelmatige gebruik in een drukke medische setting.

Technische Specificaties

Elke fitting in deze set is specifiek gemaakt voor het aansluiten van twee tubes van een bloeddrukmanchet op de monitor. Het vergrendelingsmechanisme verzekert een stabiele en betrouwbare verbinding, essentieel voor het handhaven van de nauwkeurigheid van bloeddrukmetingen.

Gebruiksinstructies

Bevestig de fitting aan het einde van de tubes van de bloeddrukmanchet. Sluit de tubes aan op de bloeddrukmonitor en activeer het vergrendelingsmechanisme om een veilige verbinding te garanderen. Controleer de verbinding voor gebruik om te verzekeren dat deze stevig en correct is aangesloten.

Ideaal voor Ziekenhuizen en Klinieken

De Welch Allyn BP Port Fitting 2-Tube, Locking is ideaal voor ziekenhuizen, klinieken en andere gezondheidszorginstellingen waar de nauwkeurigheid van bloeddrukmetingen van cruciaal belang is. Deze set verhoogt de efficiëntie en betrouwbaarheid van de bloeddrukmetingsprocessen, waardoor zorgverleners zich kunnen concentreren op het leveren van hoogwaardige patiëntenzorg.

Recent bekeken