Zoeken
Hadeco beschermkapje voor probe
Artikel nr: 192400428
Merk: Hadeco

Hadeco beschermkapje voor probe

€ 5,93 € 4,90
Hadeco beschermkapje voor probe
Hadeco beschermkapje voor probe
€ 5,93 € 4,90
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Hadeco
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 192400428
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Het Hadeco beschermkapje voor probes biedt een hygiënische en veilige manier om uw Hadeco Doppler probes te beschermen. Deze kapjes zijn geschikt voor zowel de 2 MHz foetale als de 8 MHz vasculaire probes, te gebruiken met de ES-100X, ES-1000SP, en de 2 MHz foetale probe met 2-meter recht snoer voor de ES-102S.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Hadeco
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De beschermkapjes van Hadeco zijn speciaal ontworpen om de levensduur van Doppler probes te verlengen en om een steriele omgeving te behouden tijdens diagnostische procedures. Deze kapjes zijn compatibel met meerdere modellen, waaronder de 2 MHz foetale probes voor ES-100X en ES-1000SP, de 8 MHz vasculaire probes voor ES-100X en ES-1000SP, en de 2 MHz foetale probe met een 2-meter recht snoer voor de ES-102S. De kapjes zijn essentieel voor klinieken en ziekenhuizen om kruisbesmetting tussen patiënten te voorkomen en de integriteit van de probes te behouden.

Belangrijke Kenmerken:

  • Compatibiliteit: Geschikt voor Hadeco 2 MHz foetale en 8 MHz vasculaire probes voor de modellen ES-100X, ES-1000SP, en ES-102S.
  • Hygiëne: Biedt een steriele barrière die kruisbesmetting voorkomt en de probe schoon houdt.
  • Materiaal: Vervaardigd uit duurzaam, doorzichtig materiaal dat de sonische integriteit niet hindert.
  • Gebruiksgemak: Eenvoudig te plaatsen en te verwijderen, ontworpen voor eenmalig gebruik om maximale hygiëne te garanderen.

Deze beschermkapjes zijn een cruciale toevoeging voor elke medische instelling die gebruik maakt van Hadeco Doppler systemen, waardoor zowel functionaliteit als hygiëne gewaarborgd blijven tijdens alle vasculaire en prenatale onderzoeken.

Recent bekeken