Zoeken
Penlight onderzoeklampje
Artikel nr: 0125023

Penlight onderzoeklampje

€ 5,99 € 4,95
Penlight onderzoeklampje
Penlight onderzoeklampje
€ 5,99 € 4,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0125023
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Een penlight onderzoeklampje is een compacte, draagbare lichtbron ontworpen voor medisch gebruik, waarmee zorgverleners vitale controles zoals pupilreactie en orale inspectie nauwkeurig kunnen uitvoeren. Dit instrument combineert gebruiksgemak met precisie, waardoor het een essentieel hulpmiddel is in elke medische kit.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B001155.12
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

Het penlight onderzoeklampje is een onmisbaar hulpmiddel voor medisch personeel, variërend van artsen en verpleegkundigen tot eerstehulpverleners. Dit handzame en efficiënte apparaat biedt een heldere, gerichte lichtbundel, speciaal ontworpen voor het uitvoeren van gedetailleerde inspecties en controles. De compacte vormgeving maakt het makkelijk om het lampje in een uniformzak te dragen, zodat het altijd binnen handbereik is.

Unieke Eigenschappen en Voordelen

  • Precisiebelichting: Ontworpen om een heldere, gefocuste lichtstraal te leveren, ideaal voor het onderzoeken van pupillen en de mondholte.
  • Duurzaam Ontwerp: Gemaakt van robuuste materialen die bestand zijn tegen frequent gebruik in diverse medische omgevingen.
  • Makkelijk Draagbaar: Het slanke, penachtige ontwerp zorgt ervoor dat het lampje eenvoudig meegenomen kan worden.
  • Eenvoudige Bediening: Met een eenvoudige klik of draaibeweging kan het lampje snel worden geactiveerd.
  • Lange Levensduur: Uitgerust met energiezuinige LED-technologie die een lange gebruiksduur garandeert.

Technische Specificaties

Het penlight onderzoeklampje maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie, waardoor het een krachtige en efficiënte lichtbron is. Het is uitgerust met een clip voor eenvoudige bevestiging aan kleding of een medische tas. De behuizing is gemaakt van duurzaam aluminium, wat zorgt voor een lange levensduur en bestendigheid tegen desinfectiemiddelen.

Gebruiksinstructies

Voor het gebruik van het penlight, druk op de knop aan het einde van het lampje of draai aan de bovenkant om de lichtstraal te activeren. Richt het licht op het gebied dat onderzocht moet worden, waarbij de afstand en hoek aangepast kunnen worden voor optimale belichting. Na gebruik, schakel het lampje uit om batterij te besparen.

Potentiële Toepassingen

Het penlight is niet alleen beperkt tot medisch gebruik; het kan ook dienstdoen in situaties waarin compacte en gerichte verlichting nodig is, zoals bij technisch onderhoud, inspecties, of zelfs in outdoor activiteiten.

Recent bekeken