Zoeken
Kai Biopsy Punch 3 mm per stuk
Artikel nr: 265719-3

Kai Biopsy Punch 3 mm per stuk

€ 3,63 € 3,00
Kai Biopsy Punch 3 mm per stuk
Kai Biopsy Punch 3 mm per stuk
€ 3,63 € 3,00
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 265719-3
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Kai Biopsy Punch van 3 mm is een precisie-instrument ontworpen voor dermatologische biopsieën. Deze punch biedt een uitzonderlijke scherpte en nauwkeurigheid voor het nemen van huidmonsters, ideaal voor snelle en betrouwbare diagnostische procedures.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Kai Medical
Referentienummer
BP-30F
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Chirurgisch
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik
Uitvoering
Steriel
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De Kai Biopsy Punch met een diameter van 3 mm is een essentieel instrument voor dermatologen en medische professionals. Het is speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van huidbiopsieën met een hoge mate van precisie en consistentie.

  • Uitzonderlijke Scherpte: De punch is voorzien van een scherpe, cirkelvormige snijrand, waardoor het gemakkelijk is om een schoon en nauwkeurig huidmonster te verkrijgen.
  • Ergonomisch Ontwerp: Het handvat is ontworpen voor comfort en controle tijdens het gebruik, wat bijdraagt aan de nauwkeurigheid van de procedure.
  • Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van kwalitatief roestvrij staal, garandeert deze biopsy punch duurzaamheid en betrouwbaarheid in gebruik.

De Kai Biopsy Punch is ideaal voor het nemen van huidmonsters voor histologisch onderzoek, waardoor het een onmisbaar instrument is in elke dermatologische praktijk. Het compacte formaat en het gebruiksgemak maken het ook geschikt voor gebruik in andere medische settings, zoals ziekenhuizen en klinieken.

Recent bekeken