Zoeken
Cusco vaginaal speculum 35 x 120 mm (Rechthoekig model) RVS
Artikel nr: 0264017

Cusco vaginaal speculum 35 x 120 mm (Rechthoekig model) RVS

€ 29,90 € 24,71
Cusco vaginaal speculum 35 x 120 mm (Rechthoekig model) RVS
Cusco vaginaal speculum 35 x 120 mm (Rechthoekig model) RVS
€ 29,90 € 24,71
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0264017
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Het Cusco Speculum met afmetingen van 35 x 120 mm en een unieke vierkante bek is een geavanceerd gynaecologisch instrument, ontworpen om zorgverleners te voorzien van een uitstekend zicht en toegang tijdens gynaecologische onderzoeken en procedures. Deze specifieke maat en vorm van het speculum zijn bijzonder geschikt voor een effectieve inspectie en behandeling, met een focus op comfort voor de patiënt.

Specificaties
Algemeen
Artikelnummer leverancier
B000254.35
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Duurzaam
Nee
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Certificering
CE-gecertificeerd
Toepassing
Diagnostisch
Verpakkingstype
Stuk
Uitvoering
Niet steriel
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Latexvrij
Soort
Medische instrumenten
Omschrijving

Cusco Vaginaal Speculum 35 x 120 mm (Rechthoekig model) RVS: Een onmisbaar instrument in de gynaecologische zorg, het Cusco Vaginaal Speculum combineert geavanceerde ergonomie met hoogwaardige materialen om zowel patiënt als zorgverlener een optimale ervaring te bieden.

  • Hoogwaardig Materiaal: Vervaardigd uit roestvrij staal van medische kwaliteit, staat dit speculum garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het roestvrijstalen ontwerp zorgt niet alleen voor langdurig gebruik maar ook voor veiligheid en hygiëne bij elk onderzoek.
  • Ergonomisch Ontwerp: Ontworpen met het oog op gebruiksgemak, biedt dit speculum een efficiënte manipulatie, waardoor het gemakkelijk is in te brengen en aan te passen zonder het comfort van de patiënt in gevaar te brengen.
  • Veelzijdige Toepassing: Het is geschikt voor een breed scala aan gynaecologische onderzoeken, waaronder maar niet beperkt tot routinecontroles, cervicale screenings en andere diagnostische procedures. Dit maakt het een veelzijdige tool in elke medische praktijk.
  • Comfort voor de Patiënt: Met een zorgvuldig ontworpen afmeting en vorm maximaliseert dit speculum het comfort van de patiënt, terwijl het toch een effectieve visualisatie en toegankelijkheid biedt voor de zorgverlener.
  • Gemakkelijk te Reinigen: De gladde oppervlakken en het roestvrijstalen materiaal vergemakkelijken een snelle reiniging en sterilisatie, cruciaal voor het handhaven van de hygiëne in medische instellingen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Het herbruikbare ontwerp van dit speculum maakt het een kosteneffectieve keuze voor medische praktijken, zonder in te leveren op kwaliteit of prestatie.

Toepassing en Onderhoud: Dit speculum is eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, met een focus op hygiëne en patiëntveiligheid. Na elk gebruik dient het grondig gereinigd en gesteriliseerd te worden om kruisbesmetting te voorkomen, waarbij de duurzaamheid van het roestvrij staal zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid.

Recent bekeken