Zoeken
Cusco vaginaal speculum 17 x 100 mm (Zwitsers model) RVS
Artikel nr: 264016-17

Cusco vaginaal speculum 17 x 100 mm (Zwitsers model) RVS

€ 29,90 € 24,71
Cusco vaginaal speculum 17 x 100 mm (Zwitsers model) RVS
Cusco vaginaal speculum 17 x 100 mm (Zwitsers model) RVS
€ 29,90 € 24,71
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 264016-17
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Het Cusco Speculum van 17 x 100 mm is een essentieel gynaecologisch instrument, speciaal ontworpen voor gebruik in een breed scala aan vrouwelijke onderzoeken en procedures. Deze speculumgrootte is bijzonder geschikt voor het bieden van optimale visualisatie en toegang tijdens gynaecologische onderzoeken.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B000242.17
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Diagnostisch
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

Cusco Vaginaal Speculum 17 x 100 mm (Zwitsers model) RVS: Een onmisbaar instrument in de gynaecologische zorg, het Cusco Vaginaal Speculum combineert geavanceerde ergonomie met hoogwaardige materialen om zowel patiënt als zorgverlener een optimale ervaring te bieden.

  • Hoogwaardig Materiaal: Vervaardigd uit roestvrij staal van medische kwaliteit, staat dit speculum garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het roestvrijstalen ontwerp zorgt niet alleen voor langdurig gebruik maar ook voor veiligheid en hygiëne bij elk onderzoek.
  • Ergonomisch Ontwerp: Ontworpen met het oog op gebruiksgemak, biedt dit speculum een efficiënte manipulatie, waardoor het gemakkelijk is in te brengen en aan te passen zonder het comfort van de patiënt in gevaar te brengen.
  • Veelzijdige Toepassing: Het is geschikt voor een breed scala aan gynaecologische onderzoeken, waaronder maar niet beperkt tot routinecontroles, cervicale screenings en andere diagnostische procedures. Dit maakt het een veelzijdige tool in elke medische praktijk.
  • Comfort voor de Patiënt: Met een zorgvuldig ontworpen afmeting en vorm maximaliseert dit speculum het comfort van de patiënt, terwijl het toch een effectieve visualisatie en toegankelijkheid biedt voor de zorgverlener.
  • Gemakkelijk te Reinigen: De gladde oppervlakken en het roestvrijstalen materiaal vergemakkelijken een snelle reiniging en sterilisatie, cruciaal voor het handhaven van de hygiëne in medische instellingen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Het herbruikbare ontwerp van dit speculum maakt het een kosteneffectieve keuze voor medische praktijken, zonder in te leveren op kwaliteit of prestatie.

Toepassing en Onderhoud: Dit speculum is eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, met een focus op hygiëne en patiëntveiligheid. Na elk gebruik dient het grondig gereinigd en gesteriliseerd te worden om kruisbesmetting te voorkomen, waarbij de duurzaamheid van het roestvrij staal zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid.

Recent bekeken