Zoeken
Volkmann wondhaak 3-tands stomp 22 cm
Artikel nr: 264068-3

Volkmann wondhaak 3-tands stomp 22 cm

€ 21,72 € 17,95
Volkmann wondhaak 3-tands stomp 22 cm
Volkmann wondhaak 3-tands stomp 22 cm
€ 21,72 € 17,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 264068-3
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Volkmann Wondhaak 3-tands met een lengte van 22 cm is een cruciaal chirurgisch instrument, gebruikt voor het voorzichtig openhouden van wonden en incisies tijdens operatieve procedures. Deze wondhaak is speciaal ontworpen voor gebruik in situaties waar een delicate hantering en minimale weefselschade vereist zijn.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B001592.22
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
22 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Chirurgisch
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

Volkmann Wondhaak 3-tands, 22 cm RVS: Dit hoogwaardige chirurgische instrument combineert functionaliteit met duurzaamheid, ontworpen om aan de hoge eisen van moderne chirurgische praktijken te voldoen.

  • 3-Tands Stomp Ontwerp: De stompe tand minimaliseert weefselschade en is ideaal voor het voorzichtig manipuleren en openhouden van wonden.
  • Lengte van 22 cm: De aanzienlijke lengte biedt chirurgen voldoende bereik en controle, wat essentieel is tijdens uitgebreide chirurgische ingrepen. Deze lengte maakt het instrument veelzijdig inzetbaar in verschillende chirurgische velden.
  • Hoogwaardig Materiaal: Vervaardigd uit roestvrij staal van medische kwaliteit, biedt de Volkmann wondhaak weerstand tegen corrosie en is het geschikt voor frequent steriliseren. Deze eigenschappen garanderen een lange levensduur en betrouwbaar gebruik.
  • Ergonomisch Handvat: Het ontwerp van het handvat is geoptimaliseerd voor comfort en grip, cruciaal voor het behouden van precisie tijdens langdurige operaties. Dit vermindert vermoeidheid en verhoogt de efficiëntie van de chirurg.
  • Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor gebruik in een breed spectrum van chirurgische disciplines, waaronder algemene chirurgie, orthopedie, en meer gespecialiseerde medische velden, maakt dit instrument een veelzijdige keuze voor ziekenhuizen en klinieken.
  • Steriel en Betrouwbaar: De mogelijkheid om het instrument gemakkelijk te steriliseren speelt een cruciale rol in het handhaven van hygiëne en het voorkomen van infecties, wat de betrouwbaarheid en veiligheid van chirurgische procedures verhoogt.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Ontworpen voor herhaaldelijk gebruik, biedt de Volkmann wondhaak een kosteneffectieve oplossing voor medische faciliteiten, zonder in te boeten aan kwaliteit of prestatie.

Toepassing en Onderhoud: De Volkmann Wondhaak vereist standaard onderhoud en sterilisatieprocedures die gangbaar zijn in chirurgische omgevingen. Regelmatige zorg en onderhoud zorgen ervoor dat het instrument zijn functionaliteit en steriliteit behoudt, essentieel voor patiëntveiligheid en succesvolle chirurgische uitkomsten.

 

Recent bekeken