Zoeken
Foerster tampontang 25 cm recht RVS
Artikel nr: 0265011

Foerster tampontang 25 cm recht RVS

€ 24,96 € 20,63
Foerster tampontang 25 cm recht RVS
Foerster tampontang 25 cm recht RVS
€ 24,96 € 20,63
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0265011
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Foerster tampontang, met een lengte van 25 cm en vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal, is een essentieel instrument voor medische professionals. Dankzij het rechte ontwerp en de robuuste constructie biedt deze tang een optimale grip en precisie voor diverse chirurgische toepassingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B000321.25
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De Foerster tampontang is een onmisbaar gereedschap in de medische en chirurgische wereld. Met zijn 25 cm lengte en gemaakt van duurzaam roestvrijstaal, combineert dit rechte instrument functionaliteit met betrouwbaarheid. Het is speciaal ontworpen om professionals te ondersteunen bij het nauwkeurig manipuleren van weefsels en het aanbrengen of verwijderen van tampons in chirurgische settings.

Unieke Eigenschappen en Voordelen

  • Precisie en Controle: Het rechte ontwerp zorgt voor een ongeëvenaarde nauwkeurigheid bij het hanteren van materialen.
  • Robuust en Duurzaam: Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal, weerstaat deze tang corrosie en slijtage, waardoor een lange levensduur gegarandeerd wordt.
  • Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor een breed scala aan chirurgische procedures, waaronder maar niet beperkt tot gynaecologie, algemene chirurgie, en meer.

Technische Specificaties

Lengte: 25 cm
Materiaal: Roestvrijstaal
Ontwerp: Recht
Steriliseerbaar: Ja, autoclaafbestendig

Toepassingen en Gebruiksinstructies

Deze tampontang is ontworpen voor het efficiënt hanteren van tampons en weefsels tijdens chirurgische procedures. Voor optimale prestaties en duurzaamheid, is het aanbevolen om de tang te steriliseren voor en na elke gebruik, gebruikmakend van standaard sterilisatieprocessen zoals autoclaveren. Vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen om de integriteit van het roestvrijstaal te behouden.

Recent bekeken