Zoeken
Rolcentimeter 2,5 meter
Artikel nr: 0117005
Merk: KaWe

Rolcentimeter 2,5 meter

€ 15,67 € 12,95
Rolcentimeter 2,5 meter
Rolcentimeter 2,5 meter
€ 15,67 € 12,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: KaWe
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0117005
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Rolcentimeter van 2,5 meter is een handig en nauwkeurig meetinstrument, ideaal voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Deze duurzame, flexibele meetlint biedt gemak en precisie voor een breed scala aan meettaken, variërend van lichaamsmetingen tot het opmeten van ruimtes en objecten.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
KaWe
Referentienummer
43972
Kleur
Wit
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Diagnostisch
Geschiktheid
Herbruikbaar, Professioneel, Particulier
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

Deze KaWe Rolcentimeter met een lengte van 2,5 meter is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die regelmatig metingen verricht. Of het nu gaat om gezondheidsprofessionals, kledingmakers, interieurontwerpers of doe-het-zelvers, deze meetlint levert betrouwbare en nauwkeurige resultaten.

  • Flexibel en Duurzaam Materiaal: De rolcentimeter is gemaakt van een flexibel, maar sterk materiaal dat niet snel vervormt of breekt, wat zorgt voor nauwkeurige metingen over tijd.
  • Makkelijk Leesbare Markeringen: Het lint heeft duidelijk gemarkeerde en goed leesbare centimeter- en millimeter-aanduidingen, wat zorgt voor gemak bij het aflezen van metingen.
  • Compact en Draagbaar: Met zijn compacte design is deze rolcentimeter gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, ideaal voor gebruik in verschillende situaties. Met een druk op de knop trekt het lint zich weer terug.
  • Veelzijdig in Gebruik: Het meetlint is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals lichaamsmetingen voor kleding, het meten van stoffen, ruimtes, meubels of zelfs voor gezondheids- en fitnessdoeleinden.

Gebruiksaanwijzing: Trek het lint uit de behuizing en meet het gewenste object of gebied. De flexibiliteit van het lint maakt het eenvoudig om rond hoeken en bochten te meten. Druk op de knop om het lint na gebruik weer op in de behuizing om het netjes en beschermd te houden.

De Rolcentimeter van 2,5 meter is een praktische en betrouwbare tool voor iedereen die nauwkeurige en snelle metingen moet verrichten in diverse settings. Zijn duurzaamheid, gebruiksgemak en veelzijdigheid maken het een waardevolle toevoeging aan elke gereedschapskist of naaikoffer.

Recent bekeken