Zoeken
Microlife WatchBP Home AFIB
Artikel nr: 0110004
Merk: Microlife

Microlife WatchBP Home AFIB

€ 131,89 € 109,00
Microlife WatchBP Home AFIB
Microlife WatchBP Home AFIB
€ 131,89 € 109,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Microlife
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0110004
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Microlife WatchBP Home AFIB is een geavanceerde digitale bloeddrukmeter die specifiek ontworpen is om atriumfibrilleren (AFIB) te detecteren tijdens het meten van de bloeddruk thuis. Dit apparaat combineert gebruiksgemak met klinische nauwkeurigheid, waardoor patiënten met een hoog risico op beroertes een betrouwbare manier hebben om hun gezondheid te monitoren. De ingebouwde AFIB-technologie helpt bij het vroegtijdig herkennen van hart-ritmestoornissen, wat cruciaal is voor het voorkomen van complicaties.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Microlife
Referentienummer
Microlife Home AFIB
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Diagnostisch
Geschiktheid
Herbruikbaar
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Apparatuur en machines
Omschrijving

De Microlife WatchBP Home AFIB digitale bloeddrukmeter staat aan de voorhoede van thuisgezondheidszorgtechnologie, speciaal ontworpen om twee cruciale gezondheidsindicatoren in één meting te controleren: bloeddruk en de aanwezigheid van atriumfibrilleren. Atriumfibrilleren is een veelvoorkomende vorm van hartritmestoornis die het risico op beroertes en hartziekten verhoogt. Door gebruik te maken van deze bloeddrukmeter kunnen gebruikers niet alleen hun bloeddruk bijhouden, maar ook vroegtijdige waarschuwingen krijgen voor mogelijk levensbedreigende hartcondities.

Belangrijkste voordelen en functies:

  • AFIB-detectietechnologie: Biedt de mogelijkheid om atriumfibrilleren te detecteren tijdens de bloeddrukmeting, wat bijdraagt aan de vroegtijdige opsporing van hart-ritmestoornissen.
  • Klinische Nauwkeurigheid: Voldoet aan de internationale normen voor bloeddrukmeetapparatuur, waardoor gebruikers kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid van de metingen.
  • Gebruiksvriendelijk: Gemakkelijk te bedienen met duidelijke instructies en een eenvoudig af te lezen display, ideaal voor thuisgebruik.
  • Geheugenfunctie: Slaat eerdere metingen op, waardoor gebruikers hun gezondheidsvoortgang over tijd kunnen volgen en delen met hun arts.
  • Draagbaar Ontwerp: Lichtgewicht en compact, ideaal voor gebruik thuis of onderweg.

Het gebruik van de Microlife WatchBP Home AFIB is eenvoudig: bevestig de manchet rond uw bovenarm, volg de instructies op het scherm, en start de meting. Het apparaat zal automatisch uw bloeddruk meten en controleren op tekenen van atriumfibrilleren, waarbij de resultaten duidelijk worden weergegeven op het digitale scherm.

Recent bekeken