Zoeken
Heine Beta4 USB handvat
Artikel nr: 0799388
Merk: Heine

Heine Beta4 USB handvat

€ 325,49 € 269,00
Heine Beta4 USB handvat
Heine Beta4 USB handvat
€ 325,49 € 269,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Heine
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0799388
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Het Heine USB Handvat 3,5V is een innovatieve en praktische energieoplossing voor diverse Heine diagnostische instrumenten. Dit handvat, dat kan worden opgeladen via een USB-aansluiting, biedt betrouwbare en langdurige energie voor medische professionals die constant onderweg zijn.

Specificaties
Algemeen
Artikelnummer leverancier
X-007.99.388
Kleur
Zilver
Duurzaam
Nee
Merk/Fabrikant
Heine
Certificering
CE-gecertificeerd
Toepassing
Diagnostisch
Verpakkingstype
Doos
Uitvoering
Oplaadbaar, Adapter
Geschiktheid
Professioneel
Soort
Medische instrumenten
Omschrijving

BETA 4 USB oplaadbaar Li-Ion handvat 3,5V inclusief USB oplader.

Het Heine Beta4 USB Handvat staat voor technologische vooruitgang in medische apparatuur. Het biedt een handige en efficiënte manier om diagnostische instrumenten op te laden, waardoor het een uitstekende keuze is voor artsen, verpleegkundigen en andere gezondheidszorgprofessionals.

  • USB-Oplaadbaar: Dit handvat kan eenvoudig worden opgeladen met elke standaard USB-aansluiting, wat zorgt voor gemak en flexibiliteit in het opladen, zowel in klinische omgevingen als onderweg.
  • Compatibiliteit met Heine Instrumenten: Ontworpen voor gebruik met een breed scala aan Heine diagnostische instrumenten, waaronder otoscopen en oftalmoscopen.
  • Lange Batterijduur: De 3,5V Li-Ion batterij zorgt voor langdurig gebruik en levensduur, wat essentieel is voor drukke klinische settings waar constante beschikbaarheid van apparatuur vereist is.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is dit handvat bestand tegen de dagelijkse eisen van een medische praktijk.
  • Ergonomisch Ontwerp: Het handvat ligt comfortabel in de hand en is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken, zelfs tijdens lange diagnostische sessies.

Gebruiksaanwijzing: Sluit het handvat aan op een USB-poort voor het opladen. Na ongeveer 4 uur is het volledig opgeladen. Bevestig het aan het compatibele Heine-instrumentenkop. Na gebruik kan het handvat worden losgekoppeld en opnieuw worden opgeladen indien nodig.

Het Heine USB Handvat 3,5V is een must-have voor medische professionals die behoefte hebben aan een betrouwbare, oplaadbare energiebron voor hun diagnostische instrumenten.

Door de Li-Ion accu in de NT handvatten zal de levensduur van de accu NIET worden aangetast als u de handvatten vaker oplaad. 

Het handvat wordt geleverd met USB kabel, stekker en houder.

Downloads
Heine_handvaten (1.34 MB)
Recent bekeken