Zoeken
KaWe Reflexhamer Colorflex 21 cm Zwart
Artikel nr: 220041-ZW
Merk: KaWe

KaWe Reflexhamer Colorflex 21 cm Zwart

€ 32,55 € 26,90
KaWe Reflexhamer Colorflex 21 cm Zwart
KaWe Reflexhamer Colorflex 21 cm Zwart
€ 32,55 € 26,90
Voeg toe aan bestellijst
Merk: KaWe
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 220041-ZW
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De KaWe Reflexhamer Colorflex, met een lengte van 21 cm en uitgevoerd in stijlvol zwart, is een essentieel instrument voor neurologische onderzoeken. Ontworpen voor het testen van reflexen en zenuwresponsen, combineert deze reflexhamer functionaliteit met duurzaamheid. Het ergonomische ontwerp en de flexibiliteit zorgen voor nauwkeurige en comfortabele toepassing tijdens patiëntbeoordelingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
KaWe
Referentienummer
141745
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De KaWe Reflexhamer Colorflex in het zwart is een professioneel neurologisch instrument dat speciaal is ontworpen voor medische professionals. Met een optimale lengte van 21 cm biedt deze reflexhamer de perfecte balans en gewicht voor het effectief uitvoeren van reflextesten. De zwarte kleur voegt een stijlvolle en professionele uitstraling toe aan het instrument, waardoor het een favoriete keuze is onder neurologen en algemene artsen.

Belangrijke Kenmerken

  • Ergonomisch Ontwerp: Ontworpen voor comfort en nauwkeurigheid, zorgt de ergonomische handgreep voor een stevige grip en gemakkelijke manipulatie tijdens reflexonderzoeken.
  • Flexibele Steel: De flexibiliteit van de steel draagt bij aan de nauwkeurigheid van reflexreacties, waardoor subtiele verschillen in neurologische responsen gedetecteerd kunnen worden.
  • Duurzaam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze reflexhamer een lange levensduur, zelfs bij frequent gebruik in drukke medische omgevingen.
  • Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor het uitvoeren van diverse neurologische tests, waaronder kniepeesreflexen, bicepsreflexen, en andere spierreacties.

Toepassing en Gebruik

De KaWe Reflexhamer Colorflex is eenvoudig te gebruiken en geschikt voor zowel ervaren professionals als medische studenten. Voor het testen van reflexen, houd de hamer vast bij de handgreep en tik zachtjes op de pees of spier die getest wordt. Observeer de reactie en herhaal indien nodig. De flexibele steel en ergonomische handgreep zorgen voor een gecontroleerde en nauwkeurige toepassing.

Voorzorgsmaatregelen

Zorg ervoor dat de reflexhamer schoon en in goede staat is voor elk gebruik. Vermijd excessieve kracht om letsel aan de patiënt te voorkomen. Na gebruik dient de reflexhamer gereinigd en correct opgeborgen te worden om de integriteit te behouden.

Recent bekeken