Zoeken
Hegar Dilatatoren 8,5 mm
Artikel nr: 264027-85

Hegar Dilatatoren 8,5 mm

€ 21,18 € 17,50
Hegar Dilatatoren 8,5 mm
Hegar Dilatatoren 8,5 mm
€ 21,18 € 17,50
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 264027-85
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Hegar Uterusdilatator van 8,5 mm is een gespecialiseerd medisch instrument ontworpen voor gynaecologische procedures, met name voor het dilateren (verwijden) van de cervix. Dit instrument is een essentieel hulpmiddel voor gynaecologen en andere medische professionals in de vrouwengezondheidszorg.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B000386.17
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
18 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Diagnostisch
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Particulier, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Maat
8,5
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

Verken nieuwe mogelijkheden in medische precisie met de Hegar Dilatator, vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal. Deze konisch gevormde dilatator is ontworpen voor zowel efficiëntie als comfort, ideaal voor gynaecologische en urologische procedures. Met zijn gladde afwerking en duurzame constructie biedt het de perfecte balans tussen functionaliteit en gebruiksgemak voor zowel specialisten als patiënten.

  • Maat: Met een diameter van 8,5 mm, biedt deze dilatator de ideale grootte voor diverse dilatatieprocedures, waarbij zowel nauwkeurigheid als veiligheid van cruciaal belang zijn.
  • Hoogwaardig Materiaal: Vervaardigd uit duurzaam en hoogwaardig materiaal dat zorgt voor betrouwbaarheid en lange levensduur bij frequent gebruik.
  • Ergonomisch Ontwerp: De dilatator heeft een soepel, afgerond ontwerp, wat zorgt voor een comfortabele en veilige inbrenging en gebruik.
  • Precieze Dilatatie: Ontworpen voor nauwkeurige en gecontroleerde dilatatie van de cervix, waardoor het risico op letsel of ongemak voor de patiënt wordt geminimaliseerd.
  • Steriliseerbaar: Gemakkelijk te steriliseren, wat essentieel is voor het handhaven van de hygiëne in een medische omgeving. Het reinigen is wegens het gladde oppervlak ook gemakkelijk te doen.
  • Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor verschillende gynaecologische procedures, waaronder diagnostische ingrepen en behandelingen die cervicale dilatatie vereisen.
  • Gemakkelijk te Hanteren: Het ontwerp en de grootte van de dilatator zorgen voor een gemakkelijke hantering, wat de efficiëntie van de procedure ten goede komt.

De Hegar Uterusdilatator van 8,5 mm is een onmisbaar instrument in de uitrusting van elke gynaecoloog, en is ontworpen om de hoogste mate van precisie en veiligheid te bieden tijdens gynaecologische dilatatieprocedures.

Recent bekeken