Zoeken
Backhaus Doekklem 9 cm RVS
Artikel nr: 265159-9

Backhaus Doekklem 9 cm RVS

€ 8,64 € 7,14
Backhaus Doekklem 9 cm RVS
Backhaus Doekklem 9 cm RVS
€ 8,64 € 7,14
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 265159-9
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Backhaus Doekklem 9 cm is een chirurgisch instrument ontworpen om afdekdoeken snel en efficiënt te bevestigen tijdens operaties. Deze doekklemmen zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, met een licht gebogen kop en scherpe punten voor een stevige grip. Het handige cremaillère klemsysteem, bediend met duim en wijsvinger, zorgt voor een veilige bevestiging, essentieel in elke chirurgische omgeving.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B000070.09
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
9 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Preventief
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Particulier, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

De Backhaus Doekklem vertegenwoordigt de perfecte balans tussen functionaliteit en betrouwbaarheid, speciaal ontworpen voor gebruik in de operatiekamer. Met lengtes van 9 cm en 11 cm bieden deze klemmen de veelzijdigheid die nodig is om aan de uiteenlopende eisen van chirurgische procedures te voldoen. Vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal, garanderen deze klemmen langdurige prestaties en weerstand tegen corrosie.

Producteigenschappen:

  • Hoogwaardig Roestvrij Staal: Zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, met weerstand tegen de rigoureuze sterilisatieprocessen.
  • Licht Gebogen Kop met Scherpe Punten: Biedt een uitstekende grip op het materiaal, cruciaal voor het handhaven van steriele velden tijdens operaties.
  • Handig Klemsysteem: Eenvoudig te bedienen met duim en wijsvinger, waardoor de klemmen snel en veilig vastgezet kunnen worden.
  • Veelzijdige Lengtes: Beschikbaar in 9 cm en 11 cm, om te voldoen aan verschillende chirurgische behoeften.

De Backhaus Doekklem is ontworpen om de efficiëntie en veiligheid in de operatiekamer te verhogen. Het maakt het bevestigen van afdekdoeken niet alleen sneller, maar ook veiliger, door te zorgen dat het chirurgische veld onbeweeglijk en steriel blijft gedurende de hele procedure.

Recent bekeken