Zoeken
Colorscop Duo Stethoscoop Lila
Artikel nr: 225107-PA
Merk: KaWe

Colorscop Duo Stethoscoop Lila

€ 20,81 € 17,20
Colorscop Duo Stethoscoop Lila
Colorscop Duo Stethoscoop Lila
€ 20,81 € 17,20
Voeg toe aan bestellijst
Merk: KaWe
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 225107-PA
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Colorscop Duo Stethoscoop combineert functionaliteit met persoonlijke stijl, ideaal voor medische professionals die zowel betrouwbaarheid als esthetiek waarderen. Deze veelzijdige stethoscoop is ontworpen voor nauwkeurige diagnostische prestaties en biedt een scala aan kleuropties om aan ieders voorkeur te voldoen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
KaWe
Referentienummer
0143639
Kleur
Paars
Verpakkingstype
Stuk
Leeftijdscategorie
Volwassenen (20-64 jaar)
Toepassing
Diagnostisch
Geschiktheid
Herbruikbaar
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

De Colorscop Duo Stethoscoop staat voor een perfecte balans tussen technische voortreffelijkheid en visuele aantrekkelijkheid. Met zijn geavanceerde akoestische eigenschappen en een breed scala aan kleurkeuzes, is dit instrument een uitstekende keuze voor zorgprofessionals die hun persoonlijke stijl willen uitdrukken.

  • Hoogwaardige Akoestiek: De stethoscoop is uitgerust met een gevoelig diafragma voor heldere geluidsweergave, essentieel voor nauwkeurige patiëntendiagnoses.

  • Dubbele Borststuk: Het dubbele borststuk is geschikt voor zowel volwassenen als pediatrische patiënten, wat de stethoscoop bijzonder veelzijdig maakt in een reeks klinische situaties.

  • Comfortabel en Aanpasbaar: Ergonomisch ontworpen oorbeugels en zachte oordopjes zorgen voor comfort tijdens langdurig gebruik.

  • Duurzame en Flexibele Buis: De hoogwaardige buis is bestand tegen slijtage en behoudt zijn vorm en functionaliteit, zelfs na frequent gebruik.

De Colorscop Duo Stethoscoop is gemakkelijk in gebruik. Door de verstelbare druk van het borststuk kan de gebruiker gemakkelijk schakelen tussen lage en hoge frequentie geluiden. Voor het onderhoud volstaat het afvegen van het borststuk en de buis met een alcoholoplossing, waardoor de stethoscoop hygiënisch en klaar voor gebruik blijft.

De Colorscop Duo Stethoscoop is een uitstekende keuze voor medische professionals die functionaliteit, comfort en persoonlijke stijl belangrijk vinden. Dit instrument is niet alleen een nuttige tool in de dagelijkse medische praktijk, maar ook een uiting van persoonlijke voorkeur en professionaliteit.

Recent bekeken