Zoeken
Bloeddrukmeter DS55, Geel
Artikel nr: 110067-G

Bloeddrukmeter DS55, Geel

€ 107,59 € 88,92
Bloeddrukmeter DS55, Geel
Bloeddrukmeter DS55, Geel
€ 107,59 € 88,92
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 110067-G
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Welch Allyn Durashock 55 met Flexiport manchet is een geavanceerde handmatige bloeddrukmeter die betrouwbaarheid en duurzaamheid combineert. De manometer is ideaal voor medische professionals die regelmatig en nauwkeurig bloeddrukmetingen moeten uitvoeren in diverse zorgomgevingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Welch Allyn
Referentienummer
DS-5561-169
Kleur
Geel
Verpakkingstype
Doos
Leeftijdscategorie
Volwassenen (20-64 jaar)
Toepassing
Diagnostisch
Probleem
Hartproblemen
Geschiktheid
Herbruikbaar, Professioneel, Latexvrij
Uitvoering
Arm, Rechtshandig
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Apparatuur en machines
Productomschrijving

Welch Allyn Bloeddrukmeter DS55 met 1-slang, met het veelzijdige Flexiport Manchet, maat 11, geschikt voor volwassenen met een armomtrek van 32 - 43 cm. Dit alles krijgt u in een gemakkelijke etui met ritssluiting.

De Welch Allyn Durashock 55 bloeddrukmeter, uitgerust met de Flexiport manchet, is een topkeuze voor medisch personeel. Dit apparaat is bekend om zijn robuuste ontwerp en nauwkeurige meettechnologie, waardoor het een betrouwbaar instrument is voor het meten van bloeddruk in ziekenhuizen, klinieken, voor huisbezoeken en andere zorginstellingen.

De Durashock 55 kenmerkt zich door een schokbestendige technologie, waardoor het bestand is tegen de dagelijkse eisen en onvoorziene omstandigheden in een medische omgeving. De DS55 heeft 1 slang en een draaiventiel waarmee u de lucht kunt laten ontsnappen na de meting. Ten opzichte van de DS54 heeft de DS55 een metalen ondersteuning bij de ballon zodat deze makkelijker in te knijpen is, wat perfect is voor ondersteuning bij de bloeddrukmeting. Het kost minder kracht om de ballon meerdere malen in te knijpen

. De Flexiport manchet, die met het apparaat wordt meegeleverd, verhoogt de veelzijdigheid en het gebruiksgemak. Deze manchet kan snel en eenvoudig met 1 hand worden aangesloten op de meter, waardoor het wisselen tussen verschillende patiënten soepel en efficiënt verloopt.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Schokbestendige technologie: Garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid, schokbestendigheid tot 76 cm. 
  • Flexiport manchet: Biedt gemak en flexibiliteit bij het wisselen van patiënten omdat alle Flexiport manchetten op de Flexiport connectoren passen.
  • Nauwkeurige metingen: Betrouwbare technologie van Welch Allyn zorgt voor betrouwbare bloeddrukresultaten. De laser ingegraveerde manometer is duidelijk en nauwkeurig af te lezen.
  • Geschikt voor diverse omgevingen: Ideaal voor gebruik in verschillende medische settings.

Bij het gebruik van de Welch Allyn Durashock 55 met Flexiport manchet is het van belang om de manchet correct om de arm van de patiënt te plaatsen voor een nauwkeurige meting. Het apparaat is ontworpen voor eenvoudig gebruik, maar het is essentieel om de aanbevolen richtlijnen voor bloeddrukmeting te volgen.


Personaliseer je praktijkinrichting met de 3 kleuren die verkrijgbaar zijn, dit betreft de gele ballonkleur en omranding van de DS55 bloeddrukmeter.

Recent bekeken