Zoeken
Welch Allyn Lithium Ion oplaadbaar handvat 71910
Artikel nr: 123500

Welch Allyn Lithium Ion oplaadbaar handvat 71910

€ 286,92 € 237,12
Welch Allyn Lithium Ion oplaadbaar handvat 71910
Welch Allyn Lithium Ion oplaadbaar handvat 71910
€ 286,92 € 237,12
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 123500
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Het Welch Allyn Lithium Ion oplaadbaar handvat, met referentienummer 71910, revolutioneert de manier waarop medische professionals werken met diagnostische instrumenten. Compatibel met alle 3,5 Volt instrumenten van Welch Allyn, biedt dit handvat een verdubbelde gebruiksduur van 120 minuten dankzij de efficiënte lithiumbatterij. Het ergonomische ontwerp, gecombineerd met het lichte gewicht, verbetert het gebruiksgemak en de duurzaamheid, terwijl het handvat een signaal geeft wanneer opladen nodig is, wat de betrouwbaarheid verhoogt.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Welch Allyn
Referentienummer
71910
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

Het Welch Allyn Lithium Ion oplaadbaar handvat model 71910 zet een nieuwe standaard voor diagnostische instrumenten. Ontworpen om te werken met alle 3,5 Volt instrumenten van Welch Allyn, zoals de standaard en coaxiale ophthalmoscopen, Panoptic ophthalmoscoop, en diverse Macroview otoscopen, biedt dit handvat ongeëvenaarde flexibiliteit en efficiëntie in medische settings.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

  • Verlengde Gebruiksduur: Met een lithiumbatterij die de gebruiksduur verdubbelt naar 120 minuten, biedt het handvat continuïteit en betrouwbaarheid tijdens lange werkdagen.
  • Compatibiliteit: Geschikt voor een breed scala aan Welch Allyn 3,5 Volt diagnostische instrumenten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor professionals.
  • Intelligent Oplaadsysteem: Het handvat signaleert wanneer opladen nodig is en kan veilig in de lader blijven staan, ongeacht de batterijstatus, wat zorgt voor constante beschikbaarheid.
  • Ergonomisch Ontwerp: Het handvat is ontworpen voor comfort en gebruiksgemak, met een aanzienlijk lichter gewicht en extra grip dankzij het zachte rheostat gedeelte.

Gebruik en Onderhoud

Voor optimaal gebruik, laad het handvat op voor het eerste gebruik en plaats het na elk gebruik terug in de lader. Dit zorgt ervoor dat uw instrument altijd klaar is voor gebruik. Het ergonomische ontwerp en de lichte constructie verminderen vermoeidheid tijdens langdurig gebruik.

Recent bekeken