Zoeken
Alcohol Ketonatus 96%, 6 x 110 ml
Artikel nr: 201028

Alcohol Ketonatus 96%, 6 x 110 ml

€ 15,13 € 12,50
Alcohol Ketonatus 96%, 6 x 110 ml
Alcohol Ketonatus 96%, 6 x 110 ml
€ 15,13 € 12,50
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 201028
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Alcohol Ketonatus 96%, verpakt in 6 flesjes van 110 ml, is een krachtig desinfectiemiddel en reinigingsoplossing, ideaal voor medisch gebruik, laboratoriumwerkzaamheden, en algemene schoonmaak. Deze hoog geconcentreerde alcoholoplossing doodt bacteriën, virussen en schimmels, en is geschikt voor het desinfecteren van oppervlakken, instrumenten, en huid voor injecties of kleine chirurgische ingrepen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Orphi Farma
Duurzaam
Nee
Omschrijving

Alcohol Ketonatus 96%, aangeboden in een handige verpakking van 6 flesjes van elk 110 ml, is een essentieel product voor diverse toepassingen waarbij hoge niveaus van hygiëne vereist zijn. Deze oplossing, bekend om zijn krachtige desinfecterende eigenschappen, is onmisbaar in medische praktijken, laboratoria, en thuis voor een breed scala aan schoonmaak- en desinfectietaken. Het is bijzonder effectief tegen een breed spectrum van micro-organismen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het bevorderen van een schone en veilige omgeving.

Belangrijke Kenmerken

  • Hoog geconcentreerde Formule: Met een alcoholpercentage van 96% biedt het een krachtige oplossing voor het doden van bacteriën, virussen, en schimmels.
  • Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor het desinfecteren van oppervlakken, medische instrumenten, en de huid, voordat injecties of kleine chirurgische procedures worden uitgevoerd.
  • Geschikt voor Laboratoriumgebruik: Ideaal voor laboratoria voor het reinigen van glaswerk en andere apparatuur die steriele omstandigheden vereist.
  • Handige Verpakking: Verpakt in 6 flesjes van 110 ml, wat zorgt voor gemak bij het gebruik en opslag.

Toepassing en Gebruik

Alcohol Ketonatus kan direct uit het flesje worden aangebracht op het te desinfecteren oppervlak of instrument, of op een schoonmaakdoekje of watje voor toepassing op de huid. Zorg ervoor dat de oppervlakken volledig bedekt zijn en laat de alcohol natuurlijk verdampen voor optimale desinfectie. Het is een snelle en effectieve methode om de verspreiding van infecties te voorkomen.

Voorzorgsmaatregelen

Hoewel Alcohol Ketonatus 96% veilig is bij correct gebruik, is het ontvlambaar en moet het uit de buurt van hittebronnen, vonken, open vuur en hete oppervlakken worden gehouden. Vermijd contact met de ogen, en bij accidenteel contact, spoel grondig met water. Niet geschikt voor consumptie.

Recent bekeken