Zoeken
Alcohol Ketonatus 96% V/V 1L
Artikel nr: 201009

Alcohol Ketonatus 96% V/V 1L

€ 12,04 € 9,95
Alcohol Ketonatus 96% V/V 1L
Alcohol Ketonatus 96% V/V 1L
€ 12,04 € 9,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 201009
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Alcohol Ketonatus 96% V/V is een krachtige ontsmettingsmiddel en reinigingsalcohol, verpakt in een 1-liter fles. Dit type alcohol is ideaal voor medische doeleinden, het desinfecteren van oppervlakken, en wordt ook gebruikt in diverse industriële en huishoudelijke toepassingen. Met een concentratie van 96%, biedt het een effectieve bestrijding tegen bacteriën, virussen en andere pathogenen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Orphi Farma
Referentienummer
431020
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

Alcohol Ketonatus 96% V/V in een 1-liter fles is een essentiële toevoeging aan medische faciliteiten, laboratoria, en zelfs thuis voor een breed scala aan ontsmettings- en reinigingstaken. Deze hoge concentratie alcohol zorgt voor een krachtige antimicrobiële werking, waardoor het geschikt is voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik.

Kenmerken en Voordelen

  • Hoge Antimicrobiële Werking: De 96% alcoholconcentratie garandeert een effectieve eliminatie van bacteriën, virussen en andere schadelijke organismen.
  • Veelzijdig in Gebruik: Geschikt voor het desinfecteren van huid, oppervlakken, gereedschappen en instrumenten in diverse omgevingen zoals ziekenhuizen, laboratoria, en thuis.
  • Sneldrogend: Laat geen residu achter en droogt snel, wat het ideaal maakt voor situaties waarin snelheid en efficiëntie vereist zijn.
  • Veilig Verpakt: De 1-liter fles zorgt voor gemakkelijke opslag en gebruik, terwijl het ook een economische keuze is voor gebruikers die grotere hoeveelheden nodig hebben.
  • Industrieel en Huishoudelijk Gebruik: Naast medische toepassingen, kan het ook gebruikt worden voor schoonmaakdoeleinden, in cosmetica en als oplosmiddel in industriële processen.

Toepassing en Gebruik

Voor desinfectie, breng de Alcohol Ketonatus 96% direct aan op het te behandelen oppervlak of object. Voor huidreiniging, gebruik met zorg en vermijd contact met ogen en andere gevoelige gebieden. Het is ook een effectief middel voor het reinigen van elektronica en glazen oppervlakken, dankzij de sneldrogende eigenschappen.

Downloads
Recent bekeken