Zoeken
Welch Allyn Reservelamp Halogeen Ophthalmoscoop 03800-U
Artikel nr: 0141007

Welch Allyn Reservelamp Halogeen Ophthalmoscoop 03800-U

€ 50,22 € 41,50
Welch Allyn Reservelamp Halogeen Ophthalmoscoop 03800-U
Welch Allyn Reservelamp Halogeen Ophthalmoscoop 03800-U
€ 50,22 € 41,50
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0141007
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Welch Allyn Reservelamp Halogeen Ophthalmoscoop 03800-U is een essentiële vervangingslamp voor de Panoptic ophthalmoscoop. Dit 3,5V halogeenlampje zorgt voor helder, consistent licht, cruciaal voor gedetailleerde oogonderzoeken. Het lampje, gemarkeerd met nummer 03800, garandeert optimale prestaties en compatibiliteit met Welch Allyn ophthalmoscopen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Welch Allyn
Referentienummer
03800-U
Duurzaam
Nee
Omschrijving

Voor medische professionals die oogonderzoeken uitvoeren, is de kwaliteit van de gebruikte instrumentverlichting cruciaal. De Welch Allyn Reservelamp Halogeen Ophthalmoscoop 03800-U is speciaal ontworpen voor gebruik met de Panoptic ophthalmoscoop, een toonaangevend diagnostisch instrument in de oogheelkunde. Deze 3,5V halogeenlamp biedt heldere en consistente verlichting, wat essentieel is voor het nauwkeurig beoordelen van de ooggezondheid.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

  • Heldere, Consistente Verlichting: De halogeentechnologie zorgt voor een helder, wit licht dat noodzakelijk is voor een grondige inspectie van het oog.
  • Specifiek Ontworpen voor Panoptic Ophthalmoscopen: Gegarandeerde compatibiliteit en optimale prestaties met Welch Allyn Panoptic ophthalmoscopen.
  • Lange Levensduur: Halogeenlampen staan bekend om hun lange levensduur, wat de noodzaak van frequente vervanging vermindert.
  • Eenvoudige Installatie: Het lampje is gemakkelijk te installeren, waardoor u snel terug kunt keren naar uw diagnostische procedures zonder aanzienlijke onderbreking.

Technische Specificaties

Voltage: 3,5V
Type: Halogeen
Compatibiliteit: Panoptic Ophthalmoscoop
Modelnummer: 03800-U

Toepassing en Gebruik

De Welch Allyn Reservelamp Halogeen Ophthalmoscoop 03800-U is onmisbaar voor oogartsen, optometristen en andere medische professionals die afhankelijk zijn van betrouwbare oogdiagnostiek. Het vervangen van de lamp is eenvoudig en zorgt ervoor dat uw Panoptic ophthalmoscoop blijft functioneren op het hoogste niveau van efficiëntie en betrouwbaarheid.

Recent bekeken