Zoeken
Duoderm Extra-Thin 7,5 x 7,5 cm, 5 stuks
Artikel nr: 1018005
Merk: Convatec

Duoderm Extra-Thin 7,5 x 7,5 cm, 5 stuks

€ 32,65 € 29,95
Duoderm Extra-Thin 7,5 x 7,5 cm, 5 stuks
Duoderm Extra-Thin 7,5 x 7,5 cm, 5 stuks
€ 32,65 € 29,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Convatec
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 1018005
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Varihesive/Duoderm Extra-Thin in de maat 7,5 x 7,5 cm, verpakt per 5 stuks, is een dun hydrocolloïd verband ontworpen voor de behandeling van lichte tot matig exsuderende wonden. Deze verbanden zijn ideaal voor de bescherming en het beheer van kleine snijwonden, schaafwonden, blaren, en andere oppervlakkige wonden.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Convatec
Referentienummer
187951
Kleur
Beige
Materiaal
Gel, Polyurethaan
Afmeting
7,5 x 7,5 cm
Verpakkingstype
Doos
Toepassing
Therapeutisch
Probleem
Doorligwonden, Diepe wonden, Droge wonden, Schaafwonden
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik, Professioneel, Latexvrij, Waterdicht
Uitvoering
Steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Huidtype
Alle huidtypen
Soort
Verbandmiddelen
Productomschrijving

Duoderm Extra-Thin heette voorheen Varihesive. Dit hypoallergeen dunne verband is te gebruiken voor diverse droge tot licht vochafgevende wonden. Het is een waterdicht hydrocolloïd verband die wrijving verminderd en als primair of secundair verband kan worden gebruikt. 

  • Dun en Flexibel: De extra dunne samenstelling van het verband zorgt voor flexibiliteit en comfort, waardoor het geschikt is voor gebruik op bewegende lichaamsdelen en voor langdurig dragen.
  • Hydrocolloïde Materiaal: Het hydrocolloïde materiaal creëert een vochtige helende omgeving die bevorderlijk is voor de genezing van de wond en helpt bij het verminderen van littekenvorming. Bij het opnemen van wondvocht wordt namelijk een gel gevormd.
  • Zelfklevend en Veilig: Deze verbanden zijn zelfklevend, waardoor ze veilig op hun plaats blijven zitten en een beschermende barrière vormen tegen bacteriën en andere externe factoren. 
  • Pijnloze Verwijdering: Het verband kan gemakkelijk en pijnloos worden verwijderd, wat het comfort voor de patiënt verhoogt, vooral bij frequente verbandwissels.
  • Waterbestendig: Duoderm Extra-Thin is waterbestendig, waardoor patiënten kunnen douchen zonder het verband te verwijderen.
  • Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor de behandeling van een breed scala aan droge tot lichte exsuderende wonden. Het Duoderm Extra Thin verband is geschikt voor de behandeling van Decubitis categorie I en II.
  • Afmetingen: De afmetingen van 7,5 x 7,5 cm maken deze verbanden geschikt voor kleine tot middelgrote wonden.

 

Recent bekeken