Zoeken
Sterillium MED handdesinfectiemiddel, 1 liter
Artikel nr: 260064
Merk: Hartmann

Sterillium MED handdesinfectiemiddel, 1 liter

€ 9,26 € 7,65
Sterillium MED handdesinfectiemiddel, 1 liter
Sterillium MED handdesinfectiemiddel, 1 liter
€ 9,26 € 7,65
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Hartmann
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 260064
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Sterillium MED handdesinfectiemiddel, met een inhoud van 1 liter, is een hoogwaardig desinfectiemiddel voor zowel hygiënisch als chirurgisch desinfecteren van de handen. Het is geformuleerd op basis van ethanol (85 g per 100 g), waardoor het effectief is tegen een breed spectrum aan micro-organismen, waaronder bacteriën, mycobacteriën, gisten, schimmels en virussen. Zijn formule is vrij van kleurstoffen, geurstoffen en parfum, wat het bijzonder huidvriendelijk maakt en geschikt voor gebruik op gevoelige huid, zelfs bij langdurig gebruik.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Hartmann
Referentienummer
981185
Kleur
Transparant
Materiaal
Vloeistof
Verpakkingstype
Fles
Toepassing
Chirurgisch
Probleem
Covid-19
Behandeling
Desinfectie
Geschiktheid
Professioneel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Huidtype
Alle huidtypen
Soort
Persoonlijke beschermingsmiddelen
Omschrijving

Sterillium MED handdesinfectiemiddel biedt een effectieve oplossing voor het desinfecteren van de handen in medische omgevingen, zoals ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen, maar is ook ideaal voor thuisgebruik. De unieke formule op basis van ethanol zorgt voor een snelle en betrouwbare eliminatie van een breed scala aan pathogenen.

Huidvriendelijk en Veilig

Naast de krachtige antimicrobiële werking, is Sterillium MED ontwikkeld met oog voor huidvriendelijkheid. Het ontbreken van kleurstoffen, geurstoffen en parfum maakt dit handdesinfectiemiddel uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Bovendien voorkomt de ethanolbasis huidirritatie en uitdroging, wat het geschikt maakt voor frequent gebruik.

Breed Spectrum Werking

Sterillium MED is niet alleen effectief tegen bacteriën en virussen, maar ook tegen mycobacteriën, gisten en schimmels. Deze breed spectrum werking maakt het een onmisbaar product in situaties waar maximale hygiëne vereist is.

Sterillium vs. Sterillium MED

Hoewel Sterillium en Sterillium MED beide tot de Sterillium-productfamilie behoren, die bekend staat om effectieve handdesinfectiemiddelen, onderscheidt Sterillium MED zich door zijn specifieke formule. Sterillium is het klassieke handdesinfectiemiddel dat een breed scala aan micro-organismen elimineert en vaak gebruikt wordt in medische en publieke omgevingen. Sterillium MED, daarentegen, heeft een hogere concentratie ethanol (85 g per 100 g) en is specifiek geformuleerd zonder kleur-, geur- en parfumstoffen, waardoor het nog geschikter is voor gebruikers met gevoelige huid of allergieën en voor situaties waar een parfumvrije oplossing noodzakelijk is.

Recent bekeken