Zoeken
Welch Allyn koppelstuk Slangverbinder metaal, vrouwelijk
Artikel nr: 0110028

Welch Allyn koppelstuk Slangverbinder metaal, vrouwelijk

€ 46,03 € 38,04
Welch Allyn koppelstuk Slangverbinder metaal, vrouwelijk
Welch Allyn koppelstuk Slangverbinder metaal, vrouwelijk
€ 46,03 € 38,04
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0110028
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Welch Allyn slangverbinder, type 5082-169, is een essentieel koppelstuk vervaardigd uit metaal met een vrouwelijk aansluitpunt. Dit duurzame en betrouwbare accessoire is ontworpen voor het veilig en effectief koppelen van medische slangen, waarbij de metaalconstructie garant staat voor een lange levensduur en uitstekende prestaties in diverse medische settings.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Welch Allyn
Referentienummer
5082-169
Kleur
Zilver
Toepassing
Diagnostisch
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De Welch Allyn slangverbinder, type 5082-169, speelt een belangrijke rol in de efficiënte werking van medische apparatuur. Vervaardigd uit hoogwaardig metaal, biedt dit vrouwelijke koppelstuk een robuuste en veilige verbinding tussen medische slangen, wat essentieel is voor een ononderbroken en betrouwbare prestatie in klinische omgevingen.

Kenmerken en Voordelen

  • Duurzaam Materiaal: Het metaal van de slangverbinder zorgt voor een stevige en duurzame verbinding, bestand tegen frequente gebruik en sterilisatieprocessen.
  • Vrouwelijke Aansluiting: Het type 5082-169 heeft een vrouwelijk aansluitpunt, waardoor het compatibel is met diverse medische slangen en apparatuur.
  • Veelzijdigheid en Compatibiliteit: Ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van medische professionals, is deze slangverbinder veelzijdig inzetbaar binnen verschillende medische disciplines.

Technische Specificaties

Type: Vrouwelijk (5082-169)
Materiaal: Metaal
Compatibiliteit: Ontworpen voor gebruik met medische slangen in diverse toepassingen

Toepassing en Gebruik

De Welch Allyn slangverbinder is eenvoudig in gebruik en kan snel worden aangesloten voor een veilige en effectieve verbinding. Het is ideaal voor toepassingen waar een betrouwbare koppeling tussen slangen en medische apparatuur vereist is, zoals in ziekenhuizen, klinieken, en andere zorginstellingen.

Recent bekeken