Zoeken
Reageerbuisborstel - Large
Artikel nr: 0610031-L

Reageerbuisborstel - Large

€ 5,99 € 4,95
Reageerbuisborstel - Large
Reageerbuisborstel - Large
€ 5,99 € 4,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610031-L
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De reageerbuisborstel met wollen tip is specifiek ontworpen voor het reinigen van reageerbuizen met een diameter van 16 mm. Deze borstel biedt een effectieve en zachte reiniging, essentieel voor het onderhouden van de integriteit van laboratoriumapparatuur en het waarborgen van nauwkeurige experimentele resultaten.

Specificaties
Algemeen
Duurzaam
Nee
Omschrijving

Reageerbuizen zijn cruciale instrumenten in elk laboratorium, gebruikt voor het bewaren, mengen en verwarmen van chemische stoffen. Een grondige reiniging van deze buizen is essentieel om kruisbesmetting te voorkomen en de nauwkeurigheid van experimenten te waarborgen. De reageerbuisborstel met een wollen tip is ontwikkeld om aan deze behoefte te voldoen, speciaal voor buizen met een diameter van 16 mm.

Kenmerken en Voordelen

  • Speciaal Ontwerp: Deze borstel is specifiek ontworpen voor het reinigen van reageerbuizen met een diameter van 16 mm, waardoor hij een perfecte pasvorm biedt en een grondige reiniging garandeert.
  • Wollen Tip: De wollen tip zorgt voor een zachte maar effectieve reiniging, die zowel de binnenkant van de reageerbuis beschermt als eventueel residu effectief verwijdert.
  • Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor een breed scala aan laboratoriumtoepassingen, waaronder biologie, chemie, en farmacie.
  • Lange Levensduur: Gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen frequent gebruik, waardoor de borstel een langdurige investering is voor elk laboratorium.

Gebruiksinstructies

Om reageerbuizen effectief te reinigen, voer de borstel voorzichtig in de buis in en maak draaiende bewegingen om alle zijden van de binnenkant van de buis te bereiken. De wollen tip zorgt ervoor dat zelfs hardnekkig residu zonder schade wordt verwijderd. Na gebruik de borstel goed afspoelen en laten drogen.

Toepassingen

Deze reageerbuisborstel is een onmisbaar hulpmiddel in elk laboratorium, van onderwijsinstellingen tot onderzoekscentra en industriële laboratoria. De precisie en zorg die deze borstel biedt bij het reinigen, draagt bij aan de integriteit van laboratoriumwerk en ondersteunt de nauwkeurigheid van onderzoeksresultaten.

Recent bekeken