Zoeken
Microlife WatchBP Office Verrijdbaar Statief
Artikel nr: 715073
Merk: Microlife

Microlife WatchBP Office Verrijdbaar Statief

€ 216,59 € 179,00
Microlife WatchBP Office Verrijdbaar Statief
Microlife WatchBP Office Verrijdbaar Statief
€ 216,59 € 179,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Microlife
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 715073
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Het Microlife WatchBP Office Verrijdbaar Statief is een praktische en mobiele oplossing voor medische professionals, ontworpen om de Microlife WatchBP Office bloeddrukmonitor te ondersteunen. Dit statief biedt niet alleen stabiliteit en gemak bij het uitvoeren van bloeddrukmetingen in verschillende omgevingen, maar verbetert ook de efficiëntie en flexibiliteit van de patiëntenzorg door zijn verrijdbare ontwerp.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Microlife
Referentienummer
Z990512-0
Materiaal
Divers, Roestvrij staal
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Diagnostisch
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

In de dynamische omgeving van medische faciliteiten is mobiliteit en flexibiliteit essentieel voor het leveren van hoogwaardige patiëntenzorg. Het Microlife WatchBP Office Verrijdbaar Statief speelt hierop in door een stabiele en mobiele basis te bieden voor de Microlife WatchBP Office bloeddrukmonitor. Dit verrijdbare statief is specifiek ontworpen om de workflow van zorgverleners te optimaliseren, door het mogelijk te maken om de bloeddrukmonitor gemakkelijk tussen verschillende behandelkamers of patiëntlocaties te verplaatsen.

Het statief kenmerkt zich door zijn robuuste constructie en soepele wielen, die een veilige en moeiteloze verplaatsing mogelijk maken. Daarnaast zorgt de verstelbare hoogte ervoor dat het statief aan de specifieke behoeften van elke gebruiker kan worden aangepast, wat bijdraagt aan het comfort en de ergonomie tijdens het gebruik. Het Microlife WatchBP Office Verrijdbaar Statief is daarmee niet alleen een praktische toevoeging aan medische uitrusting, maar ook een investering in de efficiëntie en kwaliteit van patiëntenzorg.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Mobiel Ontwerp: Eenvoudig te verplaatsen tussen verschillende locaties, wat de flexibiliteit in patiëntenzorg vergroot.
  • Stabiele Ondersteuning: Biedt een veilige basis voor de Microlife WatchBP Office bloeddrukmonitor.
  • Verstelbare Hoogte: Kan worden aangepast om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen.
  • Robuuste Constructie: Ontworpen voor duurzaamheid en langdurig gebruik in een professionele omgeving.

Het Microlife WatchBP Office Verrijdbaar Statief is de perfecte aanvulling voor elke medische instelling die streeft naar optimalisatie van hun diagnostische processen en verbetering van de patiëntenzorg. Door zijn gebruiksgemak en mobiliteit is het een essentiële tool voor zorgverleners die efficiëntie en flexibiliteit hoog in het vaandel dragen.

Recent bekeken