Zoeken
Liquimed depper bevochtiger, 100 ml
Artikel nr: 0265005
Merk: KaWe

Liquimed depper bevochtiger, 100 ml

€ 32,55 € 26,90
Liquimed depper bevochtiger, 100 ml
Liquimed depper bevochtiger, 100 ml
€ 32,55 € 26,90
Voeg toe aan bestellijst
Merk: KaWe
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0265005
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De KaWe Liquimed Alcohol Bevochtiger van 100ml is een compacte en handige oplossing voor het snel en hygiënisch aanbrengen van alcohol. Deze efficiënte dispenser is ideaal voor medische professionals en thuisgebruikers die een precieze dosering van alcohol nodig hebben voor desinfectie en reiniging.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
KaWe
Referentienummer
12.15120.002
Materiaal
Glas
Verpakkingstype
Fles
Inhoud
100 ml
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De KaWe Liquimed Alcohol Bevochtiger, met een inhoud van 100ml, is ontworpen om het gebruik van alcohol in diverse medische en huishoudelijke situaties te vereenvoudigen. Deze handige alcohol dispenser is een must-have voor snelle en effectieve desinfectie van huid, oppervlakken en medische instrumenten.

Belangrijkste Eigenschappen:

  • Precieze en Hygiënische Dispenser: Uitgerust met een mechanisme dat een gecontroleerde hoeveelheid alcohol vrijgeeft, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd en hygiëne wordt gemaximaliseerd.
  • Compact en Draagbaar Formaat: Met een inhoud van 100ml is deze bevochtiger gemakkelijk mee te nemen en past perfect in EHBO-kits, medische tassen, of in de medicijnkast thuis.
  • Veelzijdig en Efficiënt: Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder het schoonmaken van kleine snijwonden, schaafwonden, of voor het voorbereiden van de huid voor injecties.
  • Duurzame en Veilige Verpakking: De fles is stevig en lekvrij, waardoor deze veilig en herhaaldelijk gebruikt kan worden.

Om de KaWe Liquimed Alcohol Bevochtiger te gebruiken, drukt u simpelweg op de bovenkant van de dispenser om een wattenstaafje of gaasje met de juiste hoeveelheid alcohol te bevochtigen. Dit systeem zorgt voor een snelle, schone en efficiënte manier om desinfectiemiddelen toe te passen, zonder direct contact met de vloeistof.

Recent bekeken