Zoeken
HT One veiligheidslancetten 1,8 mm oranje, 100 stuks
Artikel nr: 0620045
Merk: HT One

HT One veiligheidslancetten 1,8 mm oranje, 100 stuks

€ 16,88 € 13,95
HT One veiligheidslancetten 1,8 mm oranje, 100 stuks
HT One veiligheidslancetten 1,8 mm oranje, 100 stuks
€ 16,88 € 13,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: HT One
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0620045
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De HT One Veiligheidslancetten, oranje, met een diepte van 1,8 mm, zijn ontworpen voor veilige, hygiënische en vrijwel pijnloze bloedafname. Verpakt per 100 stuks, bieden deze eenmalig gebruik lancetten een gecontroleerde punctie voor bloedglucosetesten, ideaal voor zowel professioneel gebruik in medische instellingen als voor zelfmonitoring thuis

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
HT One
Referentienummer
100195
Kleur
Oranje
Verpakkingstype
Doos
Toepassing
Diagnostisch
Probleem
Diabetes
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik
Uitvoering
Steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische wegwerpproducten
Productomschrijving

HT One Veiligheidslancetten bieden een innovatieve oplossing voor bloedglucosetesten, waarbij veiligheid, gebruiksgemak en patiënten comfort centraal staan. Deze lancetten zijn speciaal ontworpen om het risico op kruisbesmetting te minimaliseren en de procedure voor bloedafname zo pijnloos mogelijk te maken.

Kenmerken en Voordelen

  • Veilige Gebruikservaring: Elk lancet is ontworpen voor eenmalig gebruik, waardoor het risico op infecties en kruisbesmetting aanzienlijk vermindert.
  • Gecontroleerde Punctie: Met een punctiediepte van 1,8 mm zorgen deze lancetten voor een consistente en minimale penetratie, wat bijdraagt aan een minder pijnlijke ervaring.
  • Eenvoudig in Gebruik: Het ontwerp maakt een snelle en eenvoudige activering mogelijk, wat ideaal is voor zelfmonitoring van bloedglucose of professioneel gebruik in medische faciliteiten.
  • Hygiënisch: De lancetten zijn steriel verpakt om hygiëne en veiligheid te garanderen vanaf het moment van gebruik.
  • Universele Compatibiliteit: Ontworpen voor gebruik met de meeste bloedglucosemeters, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor patiënten en gezondheidswerkers.

Technische Specificaties

De HT One veiligheidslancetten hebben een oranje kleurcode, wat overeenkomt met een punctiediepte van 1,8 mm, geschikt voor de meeste bloedafnametoepassingen. De verpakking bevat 100 steriel verpakte, eenmalig gebruik lancetten, klaar voor gebruik in een breed scala van instellingen.

Toepassingen

Geschikt voor zowel professioneel gebruik in klinieken en ziekenhuizen als voor individuele patiënten thuis. Deze lancetten zijn essentieel voor iedereen die regelmatig bloedglucosetesten uitvoert, met een nadruk op veiligheid en comfort.

Recent bekeken