Zoeken
Heine Herbruikbare Otoscoop oortip 5.0mm, 50 stuks
Artikel nr: 120023-5
Merk: Heine

Heine Herbruikbare Otoscoop oortip 5.0mm, 50 stuks

€ 252,83 € 208,95
Heine Herbruikbare Otoscoop oortip 5.0mm, 50 stuks
Heine Herbruikbare Otoscoop oortip 5.0mm, 50 stuks
€ 252,83 € 208,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Heine
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 120023-5
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Heine herbruikbare otoscoop oortip 5.0mm set, bestaande uit 50 stuks, is speciaal ontworpen voor een optimale pasvorm, uitstekende lichttransmissie en hygiëne bij gebruik met HEINE otoscopen. Vervaardigd uit hoogwaardig SANALON S-kunststof, zijn deze oortips autoclaveerbaar, gemakkelijk schoon te maken en ontworpen voor pijnloos en atraumatisch inbrengen. Geschikt voor modellen zoals de BETA 400, BETA 200, K180, mini 3000 F.O., en mini 3000 otoscoop.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Heine
Referentienummer
B-000.11.210
Duurzaam
Ja
Omschrijving

De Heine herbruikbare otoscoop oortips van 5.0mm zijn essentiële accessoires voor elke medische professional die otoscopische examens uitvoert. Deze set van 50 stuks zorgt ervoor dat u altijd beschikt over kwalitatieve en hygiënische oortips voor gebruik met uw HEINE otoscopen. Vervaardigd uit SANALON S-kunststof, een materiaal bekend om zijn hoge dichtheid en gladde afwerking, bieden deze oortips een veilige pasvorm en pijnloze ervaring voor patiënten.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

  • Veilige en Comfortabele Pasvorm: Ontworpen voor de beste pasvorm, waarborgen deze oortips comfort en veiligheid tijdens otoscopische onderzoeken.
  • Uitstekende Lichttransmissie: Het materiaal en de vormgeving zorgen voor optimale lichttransmissie, essentieel voor een heldere visualisatie van het oorkanaal en het trommelvlies.
  • Hoogwaardige Hygiëne: Eenvoudig te reinigen en autoclaveerbaar tot 134 °C, maken deze oortips een hygiënische keuze voor elke praktijk.
  • Ergonomisch en Atraumatisch: De ergonomische vorm en het gladde oppervlak garanderen een pijnloze en atraumatische inbrenging.
  • Brede Compatibiliteit: Geschikt voor diverse HEINE otoscoopmodellen zoals BETA 400, BETA 200, K180, mini 3000 F.O., en mini 3000.

Technische Specificaties

Diameter: 5.0mm
Aantal: 50 stuks
Materiaal: SANALON S-kunststof
Reiniging: Autoclaveerbaar tot 134 °C, compatibel met gemeenschappelijke germiciden

Toepassing en Gebruik

De Heine herbruikbare otoscoop oortips zijn direct klaar voor gebruik en eenvoudig te bevestigen op de compatibele HEINE otoscoopmodellen. Voor het reinigen, kunnen deze oortips worden gewassen met gemeenschappelijke germiciden of worden gesteriliseerd in een autoclaaf, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor praktijken die hoge eisen stellen aan hygiëne en patiëntveiligheid.

Recent bekeken