Zoeken
Heine Gamma G5 handmatige bloeddrukmeter met volwassen manchet
Artikel nr: 110005-3
Merk: Heine

Heine Gamma G5 handmatige bloeddrukmeter met volwassen manchet

€ 96,20 € 79,50
Heine Gamma G5 handmatige bloeddrukmeter met volwassen manchet
Heine Gamma G5 handmatige bloeddrukmeter met volwassen manchet
€ 96,20 € 79,50
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Heine
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 110005-3
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Heine Gamma G5 handmatige bloeddrukmeter met volwassen manchet is een precisie-instrument ontworpen voor medische professionals, biedende nauwkeurige bloeddrukmetingen. Dit robuuste en duurzame apparaat kenmerkt zich door een schokbestendig ontwerp en een gemakkelijk afleesbare schaal, wat het ideaal maakt voor gebruik in klinische omgevingen. De meegeleverde volwassen manchet zorgt voor een comfortabele en correcte pasvorm, essentieel voor het verkrijgen van betrouwbare metingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Heine
Referentienummer
M-000.09.230
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De Heine Gamma G5 is een handmatige bloeddrukmeter die professionaliteit en precisie combineert, essentieel voor het leveren van hoogwaardige patiëntenzorg. Dit instrument is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van medische professionals die betrouwbare en nauwkeurige bloeddrukmetingen vereisen. De Gamma G5 staat bekend om zijn duurzaamheid en gebruiksgemak, en wordt geleverd met een volwassen manchet die geschikt is voor de meeste patiënten.

Belangrijke Kenmerken

  • Schokbestendig Ontwerp: Gebouwd om de uitdagingen van dagelijks gebruik in drukke medische omgevingen te weerstaan, vermindert het risico op schade door vallen of stoten.
  • Nauwkeurige Metingen: Voorzien van een fijngevoelige meettechniek die garandeert dat de bloeddrukwaarden nauwkeurig worden weergegeven.
  • Gebruiksvriendelijk: De duidelijke schaal en gemakkelijk te hanteren pomp bal maken het apparaat zeer gebruiksvriendelijk.
  • Comfortabele Manchet: De meegeleverde volwassen manchet is ontworpen om een comfortabele en nauwkeurige pasvorm rond de arm te bieden, wat essentieel is voor correcte metingen.

Toepassing en Gebruik

Om een bloeddrukmeting uit te voeren met de Heine Gamma G5, plaatst u de manchet rond de bovenarm van de patiënt en gebruikt u de pomp om de manchet op te blazen totdat de bloedstroom tijdelijk wordt gestopt. Laat vervolgens de druk langzaam afnemen terwijl u met de stethoscoop naar de hartslag luistert, en lees de bloeddrukwaarden af van de meter. Het is een onmisbaar proces voor het diagnosticeren en monitoren van hypertensie en andere gerelateerde gezondheidsaandoeningen.

Voorzorgsmaatregelen

Zorg ervoor dat de manchet correct is aangebracht en niet te strak of te los zit, om onnauwkeurige metingen te voorkomen. Het instrument moet regelmatig worden gekalibreerd en onderhouden volgens de aanbevelingen van de fabrikant, om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Bewaar de bloeddrukmeter en de manchet op een schone, droge plaats wanneer deze niet in gebruik is.

Recent bekeken