Zoeken
Heine Delta 20T dermatoscoopkop
Artikel nr: 340002
Merk: Heine

Heine Delta 20T dermatoscoopkop

€ 1.076,90 € 890,00
Heine Delta 20T dermatoscoopkop
Heine Delta 20T dermatoscoopkop
€ 1.076,90 € 890,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Heine
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
 • Uw specialist met +120 jaar ervaring
 • Altijd scherp geprijst
 • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 340002
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Heine Delta 20T dermatoscoopkop is een geavanceerde dermatoscopische tool die uitblinkt in de nauwkeurige diagnose van huidaandoeningen. Met zijn superieure optische kwaliteit en veelzijdige verlichtingsopties is deze instrumentenkop een essentiële keuze voor dermatologen die streven naar precisie en betrouwbaarheid in hun praktijk.

Specificaties
Algemeen
Artikelnummer leverancier
K-008.34.221
Kleur
Grijs
Duurzaam
Nee
Merk/Fabrikant
Heine
Certificering
CE-gecertificeerd
Toepassing
Diagnostisch
Verpakkingstype
Stuk
Geschiktheid
Herbruikbaar, Professioneel
Soort
Medische instrumenten
Omschrijving

De Heine Delta 20 T is door zijn gebruiksgemak en superieur hoog beeldkwaliteitde de meest gebruikte dermatoscoop.

Dit instrument is speciaal ontworpen om dermatologen te voorzien van een heldere, gedetailleerde kijk op de huid, wat van cruciaal belang is voor de vroege detectie en diagnose van huidaandoeningen zoals melanomen en andere huidafwijkingen.

 • Uitstekende Optische Kwaliteit: De Delta 20T biedt een ongeëvenaarde beeldhelderheid en scherpte, waardoor zelfs de kleinste details van de huid zichtbaar worden. De contactplaat heeft een schaalverdeling.
 • Geavanceerde LEDHQ Verlichting: Uitgerust met zowel polarisatie als niet-gepolariseerde verlichting en met 2x2 high power LED verlichting, maakt het gemakkelijk om onder verschillende omstandigheden te werken, wat zorgt voor veelzijdigheid in verschillende klinische settings.
 • Hoge Vergroting: De mogelijkheid tot hoge vergroting, wel tot 10 x, is essentieel voor het nauwkeurig beoordelen van de morfologie van huidlaesies, wat bijdraagt aan een betere diagnostische nauwkeurigheid. De focusdiepte is aanpasbaar van -6 tot +6!
 • Duurzaam en Betrouwbaar: De Delta 20T is gebouwd met hoogwaardige materialen, waardoor het bestand is tegen de dagelijkse eisen van een drukke medische praktijk.
 • Compatibiliteit: De instrumentenkop is compatibel met diverse Heine Beta handvatten, waardoor het een flexibele toevoeging is aan bestaande dermatologische uitrustingen.

Gebruiksaanwijzing: Bevestig de Delta 20T instrumentenkop op een compatibel Heine Beta handvat. Richt de kop op het te onderzoeken huidgebied en gebruik de verlichtingsopties naar behoefte. Na gebruik is het aan te raden om de instrumentenkop schoon te maken om kruisbesmetting te voorkomen.

De Heine Delta 20T instrumentenkop is een waardevol hulpmiddel voor elke dermatologische professional, en combineert geavanceerde technologie met gebruiksgemak om een superieure diagnostische ervaring te bieden.

 • Losse dermatoscoopkop
 • Thermal management om de LED verlichting constant en optimaal te laten presteren.
 • 23 mm contactglas
 • Aansluiting op SLR camera's zijn mogelijk voor het vastleggen van het onderzoek.
 • Inclusief een compacte dermatoscopie compendium.
Downloads
Recent bekeken