Zoeken
Gillies hechtpincet 1x2 tanden, fijn model, 15 cm RVS
Artikel nr: 0264019

Gillies hechtpincet 1x2 tanden, fijn model, 15 cm RVS

€ 11,99 € 9,91
Gillies hechtpincet 1x2 tanden, fijn model, 15 cm RVS
Gillies hechtpincet 1x2 tanden, fijn model, 15 cm RVS
€ 11,99 € 9,91
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0264019
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Gillies hechtpincet met 1x2 tanden is een fijn model vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, specifiek ontworpen voor precisie en duurzaamheid tijdens hechtprocedures. Met een lengte van 15 cm biedt dit instrument de ideale balans tussen controle en toegankelijkheid, essentieel voor zowel routinematige als complexe hechtingen.

Specificaties
Algemeen
Referentienummer
B000341.15
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De Gillies hechtpincet met 1x2 tanden, uitgevoerd in een fijn model en met een lengte van 15 cm, staat bekend om zijn precisie en betrouwbaarheid in medische hechtprocedures. Dit instrument, vervaardigd uit premium roestvrij staal, is ontworpen om te voldoen aan de hoogste standaarden van de medische sector. Het fijne model zorgt voor een uitstekende grip en nauwkeurige controle, waardoor het ideaal is voor zowel eenvoudige als complexe hechtingen.

Unieke Eigenschappen en Voordelen

  • Precisie: De fijne 1x2 tanden zijn ideaal voor het nauwkeurig vastpakken van naalden en draad, wat essentieel is voor precieze hechtingen.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en bestendigheid tegen sterilisatieprocessen.
  • Comfort en controle: Het ontwerp en de lengte van 15 cm bieden een optimale balans, wat leidt tot verbeterde handhabiliteit en verminderde vermoeidheid bij langdurig gebruik.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan hechtprocedures, van chirurgie tot spoedeisende zorg.

Technische Specificaties

Het Gillies hechtpincet is met zorg ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van medische professionals. Het instrument heeft een lengte van 15 cm, wat een ideale reikwijdte biedt voor verschillende soorten hechtwerk. De 1x2 tanden zijn fijn uitgevoerd om precisie te garanderen zonder het weefsel te beschadigen. Daarnaast is het geheel vervaardigd uit roestvrij staal, wat zorgt voor een hoge mate van steriliteit en duurzaamheid.

Gebruiksinstructies

Voor het behouden van de kwaliteit en functionaliteit van het Gillies hechtpincet, is het aanbevolen om het instrument na elk gebruik correct te reinigen en te steriliseren volgens de standaard medische richtlijnen. Vermijd het gebruik van abrasieve materialen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Recent bekeken