Zoeken
Welch Allyn Disposable Flow Transducers, 100 stuks
Artikel nr: 0715068

Welch Allyn Disposable Flow Transducers, 100 stuks

€ 290,50 € 240,08
Welch Allyn Disposable Flow Transducers, 100 stuks
Welch Allyn Disposable Flow Transducers, 100 stuks
€ 290,50 € 240,08
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0715068
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Welch Allyn disposable flow transducers, verpakt per 100 stuks, zijn hoogwaardige, eenmalig gebruik sensoren ontworpen voor nauwkeurige ademhalingsmetingen in medische settings. Deze transducers bieden een hygiënische en efficiënte oplossing voor patiëntmonitoring, waarbij het risico op kruisbesmetting wordt geminimaliseerd en de betrouwbaarheid van de metingen verhoogd.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Welch Allyn
Referentienummer
703419
Kleur
Transparant
Materiaal
Kunststof
Toepassing
Diagnostisch
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik, Professioneel
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische wegwerpproducten
Omschrijving

De Welch Allyn disposable flow transducers zijn specifiek ontwikkeld om de ademhalingsfunctie van patiënten nauwkeurig te monitoren. Door hun wegwerpdesign bieden ze een hygiënische en praktische oplossing in elke medische omgeving, variërend van ziekenhuizen tot privéklinieken. Deze transducers zijn compatibel met diverse spirometriesystemen en zijn essentieel voor het leveren van betrouwbare data voor diagnostische doeleinden.

Belangrijkste Voordelen en Eigenschappen

  • Hygiënisch en Veilig: Het eenmalige gebruik van deze transducers helpt het risico op kruisbesmetting tussen patiënten te voorkomen, waardoor een veiligere omgeving voor zowel patiënten als medisch personeel wordt gecreëerd.
  • Nauwkeurige Metingen: Ontworpen voor optimale precisie, zorgen deze transducers voor betrouwbare ademhalingsmetingen, cruciaal voor accurate diagnoses en behandelingen.
  • Compatibiliteit: Geschikt voor gebruik met een breed scala aan spirometrie-apparatuur, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor verschillende medische instellingen.
  • Gemak en Efficiëntie: Door de wegwerpaard van deze transducers wordt tijd bespaard bij het reinigen en onderhouden van apparatuur, wat de workflow verbetert.

Technische Specificaties

Aantal: 100 stuks
Type: Disposable flow transducers
Toepassing: Ademhalingsmetingen
Compatibiliteit: Diverse spirometriesystemen

Toepassingen en Gebruik

De Welch Allyn disposable flow transducers zijn ideaal voor het uitvoeren van ademhalingsfunctietests, zoals spirometrie, in elke medische setting. Deze eenmalig gebruik sensoren worden direct aangesloten op het spirometriesysteem, waarna ze de luchtstroom van de patiënt meten tijdens het ademhalingsproces. Voor gebruik, zorg ervoor dat de transducer correct is aangesloten en gekalibreerd volgens de instructies van het betreffende spirometriesysteem.

Recent bekeken