Zoeken
Durr ID212 Instr.desinfectie 2,5 L
Artikel nr: 090050

Durr ID212 Instr.desinfectie 2,5 L

€ 60,44 € 49,95
Durr ID212 Instr.desinfectie 2,5 L
Durr ID212 Instr.desinfectie 2,5 L
€ 60,44 € 49,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 090050
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Verhoog de hygiënestandaarden in uw medische of tandheelkundige praktijk met Dürr ID212 Instrumentenreiniger. Deze krachtige en efficiënte reiniger is speciaal ontworpen om medische en tandheelkundige instrumenten grondig te reinigen, waarbij het zorgt voor een veilige en effectieve verwijdering van biologische contaminanten.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Durr Dental
Referentienummer
016212
Materiaal
Vloeistof
Verpakkingstype
Fles
Inhoud
2,5 L
Behandeling
Reinigen
Duurzaam
Nee
Omschrijving

Dürr ID212 Instrumentenreiniger is een essentiële keuze voor medische professionals die streven naar de hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen in hun praktijk. Deze geavanceerde reinigingsoplossing is geformuleerd om een breed scala aan medische en tandheelkundige instrumenten effectief te reinigen, waardoor de kans op kruisbesmetting en infectie aanzienlijk wordt verminderd.

  • Diepgaande Reiniging: De formule is ontwikkeld om effectief biologische contaminanten, zoals bloed, speeksel en andere organische materialen, te verwijderen.
  • Veilig voor Instrumenten: De reiniger is zacht genoeg om de levensduur van uw instrumenten te behouden, zonder dat dit ten koste gaat van de reinigingskracht.
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig in gebruik, waardoor het eenvoudig geïntegreerd kan worden in bestaande reinigingsprotocollen.
  • Efficiënt en Kostenbesparend: Geconcentreerde formule betekent dat slechts een kleine hoeveelheid nodig is voor effectieve reiniging, wat kosten bespaart op de lange termijn.
  • Veelzijdig Toepasbaar: Geschikt voor een breed scala aan instrumenten en apparatuur in zowel medische als tandheelkundige praktijken.

Gebruiksaanwijzing: Verdun de Dürr ID212 Instrumentenreiniger volgens de instructies voor het beste resultaat. Instrumenten moeten volledig ondergedompeld worden in de oplossing voor de aanbevolen tijd, waarna ze moeten worden afgespoeld, gedroogd en, indien nodig, gesteriliseerd.

Recent bekeken