Zoeken
Doseerpomp voor Bode Hartmann 1 liter flessen
Artikel nr: 260077
Merk: Hartmann

Doseerpomp voor Bode Hartmann 1 liter flessen

€ 2,36 € 1,95
Doseerpomp voor Bode Hartmann 1 liter flessen
Doseerpomp voor Bode Hartmann 1 liter flessen
€ 2,36 € 1,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Hartmann
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 260077
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De doseerpomp voor Bode Hartmann 1 liter flessen is speciaal ontworpen voor het nauwkeurig en hygiënisch doseren van vloeistoffen, zoals desinfectiemiddelen en zepen. Deze praktische pomp past perfect op elke Bode Hartmann 1 liter fles en zorgt voor een gemakkelijke en gecontroleerde afgifte van product, essentieel in zowel medische instellingen als in openbare ruimtes waar hygiëne van het hoogste belang is.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Hartmann
Referentienummer
981603
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De doseerpomp voor Bode Hartmann 1 liter flessen biedt een efficiënte oplossing voor het doseren van vloeistoffen in medische omgevingen, openbare ruimtes en daarbuiten. Deze pomp is ontworpen om precies de juiste hoeveelheid product te leveren, waardoor verspilling wordt verminderd en hygiëne wordt gemaximaliseerd.

Kenmerken en Voordelen

  • Nauwkeurige Dosering: De pomp is ontworpen voor het afgeven van een gecontroleerde hoeveelheid vloeistof, wat bijdraagt aan een economisch gebruik van desinfectiemiddelen, zepen en andere vloeistoffen.
  • Universele Compatibiliteit: Past perfect op alle Bode Hartmann 1 liter flessen, waardoor deze pomp een veelzijdige toevoeging is aan uw hygiëne-arsenaal.
  • Eenvoudig in Gebruik: Gemakkelijk te bevestigen en te bedienen, deze pomp maakt het doseren van vloeistoffen snel en moeiteloos.
  • Hygiënische Oplossing: Helpt bij het handhaven van een schone en veilige omgeving door kruisbesmetting te minimaliseren, een must in elke setting waar hygiëne cruciaal is.

Technische Specificaties

Deze doseerpomp is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen de agressieve samenstelling van desinfectiemiddelen en zepen. Het ontwerp zorgt voor gemakkelijke reiniging en onderhoud, terwijl de kwaliteitsconstructie een lange levensduur waarborgt.

Gebruiksinstructies

Draai de pomp op de opening van een Bode Hartmann 1 liter fles totdat deze stevig vastzit. Druk de pomp naar beneden om de vloeistof af te geven. Na gebruik, indien nodig, de pomp reinigen met water om verstopping te voorkomen en de levensduur te verlengen.

Toepassingsgebieden

Geschikt voor ziekenhuizen, klinieken, laboratoria, scholen, kantoren, en openbare toiletten, de Bode Hartmann doseerpomp is een essentiële tool voor iedereen die de verspreiding van ziektekiemen wil beperken en een schone omgeving wil bevorderen.

Recent bekeken