Zoeken
Prothesehouder met deksel wit
Artikel nr: 0717002
Merk: Servoprax

Prothesehouder met deksel wit

€ 4,78 € 3,95
Prothesehouder met deksel wit
Prothesehouder met deksel wit
€ 4,78 € 3,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Servoprax
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0717002
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De kunststof prothesehouder, uitgerust met een schroefdeksel en een uitneembaar zeefje, biedt een veilige en hygiënische oplossing voor het bewaren van kunstgebitten of protheses. Deze houder is autoclaveerbaar tot 130 graden Celsius, wat een grondige sterilisatie mogelijk maakt, en is daarmee ideaal voor gebruik tijdens sportactiviteiten of overnachtingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Servoprax
Referentienummer
H7 21520-1
Kleur
Wit
Materiaal
Kunststof
Verpakkingstype
Stuk
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Particulier, Latexvrij, Waterdicht
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

Voor velen die een kunstgebit of prothese dragen, is het vinden van een veilige en hygiënische opbergoplossing een must, vooral tijdens activiteiten waarbij het gebit niet gedragen kan worden. De kunststof prothesehouder komt tegemoet aan deze behoefte door een betrouwbare en gebruiksvriendelijke bewaaroptie te bieden. Het product is voorzien van een stevig schroefdeksel dat zorgt voor een waterdichte afsluiting, waardoor de inhoud beschermd blijft tegen vuil en schade.

Een unieke toevoeging aan deze prothesehouder is het uitneembare zeefje, waardoor het gemakkelijk is om de prothese te spoelen en te drogen zonder deze uit de houder te hoeven verwijderen. Dit draagt bij aan een verbeterde hygiëne en vereenvoudigt het dagelijkse onderhoud van de prothese.

Het materiaal van de houder is geschikt voor autoclaveren tot 130 graden Celsius, wat uitzonderlijke sterilisatie mogelijk maakt. Dit is vooral belangrijk in een omgeving waar het handhaven van een hoge mate van hygiëne essentieel is. Door deze eigenschap is de prothesehouder niet alleen handig voor dagelijks gebruik, maar ook ideaal voor gebruik in professionele tandheelkundige praktijken.

Belangrijke kenmerken:

  • Schroefdeksel: Zorgt voor een veilige en waterdichte afsluiting om de prothese te beschermen.
  • Uitneembaar Zeefje: Vereenvoudigt het spoelen en drogen van de prothese, wat bijdraagt aan een betere hygiëne.
  • Autoclaveerbaar: Kan gesteriliseerd worden tot 130 graden Celsius, wat een grondige reiniging en desinfectie garandeert.
  • Veelzijdig Gebruik: Perfect voor het veilig opbergen van kunstgebitten of protheses tijdens sportactiviteiten of 's nachts.

Deze prothesehouder is niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een bijdrage aan de gezondheid en het welzijn van de gebruiker. Door de gemakkelijke reiniging en de mogelijkheid tot sterilisatie wordt het risico op infecties verminderd, terwijl het kunstgebit of de prothese in optimale conditie wordt gehouden.

Recent bekeken