Zoeken
Chirurgische Scheermesjes Wilkinson 100 stuks
Artikel nr: 0715052
Merk: Wilkinson

Chirurgische Scheermesjes Wilkinson 100 stuks

€ 21,69 € 19,90
Chirurgische Scheermesjes Wilkinson 100 stuks
Chirurgische Scheermesjes Wilkinson 100 stuks
€ 21,69 € 19,90
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Wilkinson
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0715052
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De chirurgische scheermesjes van Wilkinson, verpakt per 100 stuks, staan bekend om hun precisie en betrouwbaarheid. Ontworpen voor medisch gebruik, bieden deze scheermesjes een uitzonderlijk scherpe en zuivere snede, essentieel voor de voorbereiding van chirurgische ingrepen. Ze zijn ideaal voor zorgprofessionals die de hoogste normen van hygiëne en efficiëntie vereisen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Wilkinson
Referentienummer
182H
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

Wilkinson's chirurgische scheermesjes zijn vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit, speciaal ontworpen om aan de strenge eisen van medische professionals te voldoen. Deze scheermesjes garanderen een gladde en efficiënte scheerbeurt, noodzakelijk voor het verminderen van het infectierisico bij chirurgische procedures.

Kenmerken en Voordelen

  • Uitzonderlijke Scherpte: Elke scheermes biedt een ongeëvenaarde scherpte voor een nauwkeurige en snelle haarverwijdering.
  • Betrouwbaar en Veilig: Ontworpen om het risico op snijwonden en huidirritatie te minimaliseren, wat bijdraagt aan een veiligere voorbereiding van de patiënt.
  • Hygiënische Verpakking: Elk scheermesje is individueel verpakt om steriliteit te garanderen, essentieel voor chirurgische toepassingen.
  • Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor een breed scala aan medische en chirurgische procedures, waarbij een schone en gladde huid noodzakelijk is.

Technische Specificaties

Deze chirurgische scheermesjes van Wilkinson zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurige scherpte. De verpakking van 100 stuks zorgt ervoor dat medische faciliteiten voldoende voorraad hebben voor meerdere procedures.

Gebruiksinstructies

Voor gebruik, reinig het te scheren gebied met een antiseptische oplossing. Open vervolgens de individuele verpakking en gebruik het scheermesje voorzichtig om haar te verwijderen. Gooi het scheermesje na gebruik weg om kruisbesmetting te voorkomen.

Essentieel voor Medische Professionals

De chirurgische scheermesjes van Wilkinson zijn een onmisbare tool in elke medische praktijk, ziekenhuis of chirurgische afdeling. Ze bieden de precisie, veiligheid en hygiëne die nodig zijn voor een optimale patiëntvoorbereiding en dragen bij aan het succes van chirurgische ingrepen.

Recent bekeken