Zoeken
BETA 400 LED F.O. Otoscoopkop 3,5V
Artikel nr: 00811400
Merk: Heine

BETA 400 LED F.O. Otoscoopkop 3,5V

€ 301,29 € 249,00
BETA 400 LED F.O. Otoscoopkop 3,5V
BETA 400 LED F.O. Otoscoopkop 3,5V
€ 301,29 € 249,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Heine
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 00811400
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Heine Beta 400 LED F.O. LED otoscoopkop is een geavanceerd medisch instrument ontworpen voor ooronderzoek. Uitgerust met een krachtige LED-lichtbron, biedt deze otoscoop een superieure verlichting en een helder, gedetailleerd beeld van het oor. Dit maakt het een essentieel hulpmiddel voor alle artsen die een diagnostisch oordeel moeten maken over het oor.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Heine
Referentienummer
B-008.11.400
Kleur
Zilver
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Diagnostisch
Probleem
Oorklachten
Geschiktheid
Herbruikbaar, Volwassenen, Professioneel
Uitvoering
Oor
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Omschrijving

De BETA 400 LED is de nieuwe metalen F.O. otoscoop van Heine. Met een ongeëvenaarde vergroting van 4,2x en LED HQ verlichting geeft de BETA 400 LED een ongekend goed beeld van de gehoorgang en het trommelvlies.

De LED HQ verlichting zorgt voor een natuurgetrouwe kleurweergave, rijk kleurcontrast en zeer lange levensduur van de LED waardoor reserve lampjes niet meer nodig zijn. Met de BETA 400 LED zijn meer details zichtbaar waardoor een betere diagnose kan worden gesteld.

De BETA 400 LED geeft niet alleen een beter en 40% groter beeld, maar heeft door de hoogwaardige zuivere glazen lenzen ook een geweldige scherpte en contrast. De lens is opklapbaar zodat u deze otoscoop ook kunt gebruiken voor instrumentatie.

Door de robuuste metalen behuizing en de glazen lens is deze otoscoop extreem duurzaam en zeer goed en makkelijk schoon te maken. Het licht wordt vanaf de LED d.m.v. glasfiber (FO) door de neus geleid wat zorgt voor een mooi egaal lichtbeeld, en een volledig vrij zicht wanneer u door de otoscoop kijkt. 

De LED otoscoopkop is geschikt voor alle Heine 3,5 Volt handvatten. LED HQ verlichting via Fiber Optiek (FO), zorgt voor homogene verlichting en volledig vrij blikveld

Belangrijkste Kenmerken:

  • LED-Verlichting: Zorgt voor heldere, consistente verlichting, met vrijwel onbeperkte lichturen. De lampen hoeven niet vervangen te worden.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd voor intensief professioneel gebruik. Lichtgewicht aluminium frame.
  • Fiber Optic: voor een kleurecht scherp resultaat zonder lampje wat in de weg zit door verbuiging van het licht.

Met Krasbestendige glazen lens die 4,2x vergroting geeft.

De Heine BETA 400 LED otoscoop maakt gewoon gebruik van de goedkope standaard 2,5mm en 4mm otoscoop tips. Het unieke grote beeld van de BETA 400 LED is het resultaat van de hoogwaardige zuivere glazen lenzen en de duurzame LED HQ verlichting. 

Daardoor is de BETA 400 LED niet alleen goedkoop in aanschaf, maar ook blijvend goedkoop in gebruik want u heeft nooit meer reserve lampjes nodig! 40% groter beeld 4,2x vergroting Scherp contrastrijk beeld d.m.v zuivere glazen lenzen LED HQ verlichting voor natuurgetrouwe kleurweergave en lange levensduur Lens opklapbaar t.b.v. instrumentatie Robuuste metalen behuizing voor lange levensduur Te gebruiken op alle 3,5V Heine handvatten en wand systemen Er passen de gewone standaard goedkope 4mm en 2,5mm otoscoop tips op LED HQ via Fiber Optiek (FO) verlichting zorgt voor een homogene verlichting en volledig vrij blikveld Binnenkant mat zwart waardoor hinderlijke licht reflectie wordt voorkomen Ook geschikt voor tympanometrie d.m.v otoscoop ballon en soft tips Heine - Quality made in Germany, gewaarborgd door 5 jaar garantie!

Recent bekeken