Zoeken
BD Yale Spinaalnaald 25G x 90 mm Quincke tip, 25 stuks
Artikel nr: 00888815

BD Yale Spinaalnaald 25G x 90 mm Quincke tip, 25 stuks

€ 44,71 € 36,95
BD Yale Spinaalnaald 25G x 90 mm Quincke tip, 25 stuks
BD Yale Spinaalnaald 25G x 90 mm Quincke tip, 25 stuks
€ 44,71 € 36,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 00888815
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De BD Yale Spinaalnaald met een Quincke tip, 25G x 90 mm, verpakt per 25 stuks, is ontworpen voor gebruik in spinale anesthesie en diagnostische lumbaalpuncties. Deze naalden bieden een scherpe en nauwkeurige penetratie met hun Quincke-type punt, wat de procedure comfortabeler maakt voor de patiënt en de precisie voor de professional verhoogt. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, garanderen deze naalden betrouwbaarheid en consistentie bij elke toepassing.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
BD Becton-Dickinson
Referentienummer
405257
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De BD Yale Spinaalnaalden zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van medische professionals bij het uitvoeren van spinale anesthesie of diagnostische lumbaalpuncties. Met een diameter van 25G en een lengte van 90 mm bieden deze naalden een optimale balans tussen precisie en patiëntcomfort.

Kenmerken en Voordelen

  • Scherpe Quincke Tip: De punt van het Quincke-type biedt een scherpe en nauwkeurige penetratie, wat bijdraagt aan een verminderde weefselweerstand en een verhoogd comfort voor de patiënt.
  • Hoge Kwaliteit Materiaal: Vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal, wat zorgt voor een consistente prestatie en betrouwbaarheid bij elke procedure.
  • Precisie en Controle: De afmetingen van de naald zijn nauwkeurig afgestemd voor specifieke spinale procedures, waardoor professionals meer controle en precisie hebben.
  • Steriele Verpakking: Elke naald is steriel verpakt voor onmiddellijk gebruik, wat bijdraagt aan de veiligheid en hygiëne van de procedure.

Toepassingsgebied

De BD Yale Spinaalnaalden zijn essentieel voor anesthesiologen, neurologen, en andere medische professionals die betrokken zijn bij de uitvoering van spinale anesthesie en lumbaalpuncties. De combinatie van precisie, betrouwbaarheid en patiëntcomfort maakt deze naalden een voorkeurskeuze in medische instellingen wereldwijd.

Recent bekeken