Zoeken
B.Braun Ribbenspreider Finocchietto Groot Aluminium FC044A
Artikel nr: 00888118
Merk: B.Braun

B.Braun Ribbenspreider Finocchietto Groot Aluminium FC044A

€ 1.753,29 € 1.449,00
B.Braun Ribbenspreider Finocchietto Groot Aluminium FC044A
B.Braun Ribbenspreider Finocchietto Groot Aluminium FC044A
€ 1.753,29 € 1.449,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: B.Braun
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 00888118
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De B.Braun Ribbenspreider Finocchietto, groot model, gemaakt van aluminium (model FC044A), is een essentieel chirurgisch instrument ontworpen voor thoracale ingrepen. Deze ribbenspreider biedt chirurgen de mogelijkheid om de ribbenkast veilig en effectief te spreiden, waardoor optimale toegang tot de thoracale holte wordt verzekerd voor een verscheidenheid aan chirurgische procedures. Het lichtgewicht aluminium ontwerp zorgt voor gebruiksgemak en duurzaamheid, terwijl de grootte van het instrument geschikt is voor ingrepen waarbij een brede opening van de ribbenkast nodig is.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
B.Braun
Referentienummer
00888118
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De B.Braun Ribbenspreider Finocchietto (FC044A) vertegenwoordigt de nieuwste innovatie in thoracale chirurgische instrumenten. Dit grote model is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, waardoor het zowel licht van gewicht als extreem duurzaam is. Het is ontworpen om chirurgen ongeëvenaarde toegang en zichtbaarheid te bieden tijdens thoracale ingrepen, zoals long-, hart- of borstkasoperaties.

Kenmerken en Voordelen

  • Lichtgewicht Aluminium Constructie: Biedt het voordeel van verminderde gewicht, wat de vermoeidheid van de chirurg vermindert en het gebruiksgemak verhoogt.
  • Robuust en Duurzaam: Ondanks zijn lichtgewicht bouw, biedt het aluminium materiaal uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid, essentieel voor herhaaldelijk gebruik.
  • Optimale Toegang en Zichtbaarheid: De ontwerpkenmerken van deze ribbenspreider zorgen voor uitstekende toegang en zicht op de thoracale holte, cruciaal voor succesvolle operatieve procedures.
  • Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor een breed scala aan thoracale chirurgische procedures, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan chirurgische instrumentensets.

Toepassingsgebied

De B.Braun Ribbenspreider Finocchietto groot aluminium model is onmisbaar in de operatiekamer, met name voor thoracale chirurgen. Of het nu gaat om longchirurgie, cardiothoracale ingrepen of traumachirurgie, dit instrument biedt de functionaliteit en betrouwbaarheid die nodig is voor complexe thoracale procedures.

Recent bekeken